Valtra er med på plænen

Med aflysninger på stribe over sommeren har der ikke været mange muligheder for at udstille og fremvise maskiner i Danmark.

Men i slutningen af august er det nu muligt at komme tæt på Danmarks traktorgiganter, når Tivoli og Landbrug & Fødevarer afholder »landbrug på plænen« i weekenden den 29. og 30. august. Det er en del af en større mad- og vinfestival, der løber fra 29. august til 20. september.

En orange Valtra T234D er til stede på plænen, hvor alle interesserede kan komme op og opleve at sidde i førersædet. Maskinudstillingen kan kun opleves i Tivoli den sidste weekend i august.

- Vi glæder os til at komme ud blandt interesserede igen med vores maskiner. Der har ikke været mange anledninger herover sommeren til at have den fysiske kontakt, derfor bliver det rigtig dejligt at komme ud med maskinerne igen, og så gør det da slet ikke noget, at det er med en så prominent placering som plænen i Tivoli, fortæller sales manager hos Valtra, Jimmi Ravnborg, og fortsætter:

- Lige nu arbejder hele landbruget på højtryk for at høste årets udbytter. Det betyder mange timer i enten en traktor eller mejetærsker ude i markerne. Nu flytter vi landmandens hverdag til byen, hvor vi forhåbentlig kan vi bidrage til at føre landbruget og hverdagen derude tættere på byen til de mennesker, der måske kun har oplevet traktorerne ved at køre bag ved dem på landevejen eller kørende på markerne, påpeger han.

Læs også