Tung erfaring blev vægtet højt: CBH Vægte har fundet ny direktør og indleder ejerskifte

CBH Vægte ApS i Kolding har netop indledt et glidende ejerskifte, idet virksomhedens nuværende ejer og administrerende direktør, Johannes Holm, ønsker at trække sig tilbage inden for de næste fem år. Planen er, at han gradvist vil overlade roret til Mikael Kristensen, som har købt sig ind i virksomheden fra 1. januar 2021.

Med Mikael Kristensen som medejer får CBH Vægte ApS styrket de tekniske kompetencer, idet han har 35 års teknisk erfaring og viden fra industrisektoren.

Mikael Kristensen er bosat i Slagelse, er uddannet elektriker og programmør og kommer fra en stilling som servicechef i Brade Group, der leverer service og vedligeholdelse af produktions- og distributionsudstyr.

Johannes Holm, som oprindeligt er uddannet landmand, købte CBH Vægte i 1998. På daværende tidspunkt solgte virksomheden primært vægte til landbruget. Siden er forretningen blevet udvidet til også at omfatte vægte til transport og industri – og industrivægte udgør i dag det største forretningsområde.

- Jeg er glad for, at vi er nået frem til en god plan for ejerskiftet, så virksomheden kan forsætte den positive udvikling, siger Johannes Holm.

- Jeg har altid drømt om at blive selvstændig, og da jeg nu har rundet de 58 år, skulle det snart være. CBH Vægte ApS er en god og spændende virksomhed, som jeg glæder mig til at være med til at udvikle fremover, siger Mikael Kristensen. 

CBH Vægte ApS ligger i dag i Kolding, men virksomheden vil nu også få en afdeling i Slagelse. Det betyder, at de sjællandske kunder kan blive betjent hurtigere og nemmere.

Læs også

Grønt nyt på hylderne: Irma sælger salat fra vertikalt landbrug
Rekordoverskud efter fusion: Velas udlodder 10 millioner kroner til ejerne
Kendt brancheprofil bliver fabrikschef i Herning
Medie: Et af landets største minkavlere snød med corona-tests
Nye ansigter i Danish Agros bestyrelse
Amerikansk grovvarefirma vil sænke CO2-aftrykket fra opdrættet laks