Nye dæk-muligheder i Hobro og Kolind

Det nyopstartede Hobro Dækcenter er blevet udpeget som »Ovethi Servicepartner«. Det samme gælder Landbrugsservice ApS i Kolind på Djursland.

Jørgen Konrad, der står bag Landbrugsservice ApS, er blevet udpeget som Ovethi Servicepartner. Her ses han sammen med Preben Thinggaard (tv), senioradviser og ejer af Ovethi.

Der bliver nu adgang til Ovethis produkter og services i relation til dæk og fælge i Hobro og omegn samt Kolind på Djursland.

I Hobro står Jesper Christensen bag det nyetablerede Hobro Dækcenter, som har indgået en servicepartneraftale med dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service.

Thomas Thinggaard, der er administrerende direktør i og medejer af Ovethi, forklarer:

- At vi har indgået en servicepartneraftale med Hobro Dækcenter, betyder kort og godt, at firmaet bliver Ovethis forlængede arm i Hobro og omegn. Formålet er, at vi kan hjælpe hinanden i området til gavn for alle typer kunder –private og erhverv i transportsektoren og på sigt også landbrug og industri - når de har brug for assistance med dæk og fælge.

En drøm i Hobro

Jesper Christensen, der tidligere har drevet lastbilværksted i Hobro, har i en årrække drømt om at starte eget dækcenter, og med Ovethi i ryggen er dette nu en realitet.

- Jeg har længe drømt om at starte mit eget dækcenter, men det var først, da muligheden med Ovethi dukkede op, at tingene for alvor begyndte at falde på plads. Der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Ovethi vil gøre det nemmere for mig at komme godt fra start, og jeg værdsætter i høj grad at have Ovethi-organisationen som en tæt og stærk partner, fortæller han.

Også på Djursland

Landbrugsservice ApS i Kolind på Djursland er også udpeget som »Ovethi Servicepartner« og bliver dermed et nyt Ovethi-handelssted i området.

Jørgen Konrad, der står bag Landbrugsservice ApS, blev uddannet landbrugsmaskinmekaniker i 1999 efter endt læretid hos N. Nielsen & Sønner. Han arbejdede i firmaet frem til 2013, hvor han besluttede at etablere sin egen forretning, som han drev til juni sidste år. Her fik han mulighed for at overtage N. Nielsen & Sønner-forretningen, som han i den forbindelse lagde sammen med sit eget firma under navnet Landbrugsservice ApS. Virksomheden har i dag, hvad der svarer til seks fuldtidsansatte og tilbyder service af landbrugs- og entreprenørmaskiner for kunder i området. Derudover er Jørgen i gang med opstart af nysalg af nye New Holland-maskiner, godkendt under forhandleren Lyngfeldt af New Holland Danmark.

- Jeg har handlet hos Ovethi de sidste par år, og det er gået rigtig godt. Nu har vi yderligere formaliseret vores samarbejde, således at min forretning har endnu bedre handelsbetingelser over for kunderne, end vi havde før. Qua vores nye Ovethiservicepartner-status kan vi nemlig servicere kunden fra A til Z – både i forhold til værkstedsarbejdet og nu også dæk og fælge, fremfor i mange situationer at sende kunden videre til Ovethi, forklarer Jørgen Konrad.

Læs også