Ny mægler nytænker salg af landbrugsejendomme

I sommeren 2021 så mæglervirksomheden Hekto&Co dagens lys. Mæglerne springer ud fra det jyske, men arbejder med salg og rådgivning i hele Danmark – med ordentlighed og nærvær som nøgleord.

De to erfarne landbrugsmæglere, Bent Holm og Carina Jessen, tegner Hekto i det daglige.

To kendte og anerkendte spillere på ejendomsmarkedet, ejendomsmæglerne Bent Holm og Carina Jessen, lancerer nu sammen med LandboSyd et helt nyt og selvstændigt brand i form af mæglerforretningen Hekto&Co. 

- Det er netop ønsket om at stå med en særskilt profil inden for løsning ved salg af landbrug og landbrugsvirksomheder, der har været én af bevæggrundene for at starte et nyt og særskilt brand. Og markedet kan glæde sig til præsentation af nye koncepter på mæglersiden, siger Bent Holm. 

Selskabet ejes dels af de to mæglere, dels af Landbosyd, og har allerede fra starten ejendomme for mere end 900 millioner kroner til salg. 

- Vi har tiltro til, at den nye strategi og tilgang til markedet sammen med to kompetente mæglere kan øge markedsadgangen, og dermed omsætning og udbytte. På den måde kan vi kombinere det store netværk, vi har i LandboSyd, med Carinas og Bents unikke talenter og store personlige engagement, siger Sune Aagot Sckerl, administrerende direktør i LandboSyd. 

Vil gå nye veje

Personligt engagement og succesfulde resultater er stærke drivkræfter for forretningen. Både Bent Holm og Carina Jessen har modet til at gå nye veje og har gennem mange år udviklet et stærkt netværk. 

- Vi tilpasser altid vores rådgivning til det enkelte landbrug og landbrugsvirksomhed, og derfor udarbejder vi en særskilt strategi for hvert enkelt salg. Ordentlighed, gennemsigtighed og nærvær betyder meget hos os,” siger Carina Jessen. 

Et af Hekto&Co’s særkender er, at de gennem de senere år har solgt over 40 % af de solgte landbrug uden markedsføring. 

- Vi sælger typisk med udgangspunkt i fortrolighedsaftaler således, at salgsprocessen er blevet gennemført i fuld diskretion, som vi oplever, at mange sælgere ønsker, siger Bent Holm. 

Sammen har Carina Jessen og Bent Holm igennem de seneste år formidlet nogle af de største landbrugshandler i DK. En række landmænd har vist det nye selskab så stor tillid, at de allerede nu har 36 ejendomme og virksomheder til salg, enten åbent eller ved skuffesalg. 

Carina Jensen og Bent Holm har henholdsvis syv og 19 års erfaring som ejendomsmæglere, og LandboSyd er som nævnt også involveret i foretagenet.

Læs også