DLF bygger nyt domicil i Smørum

Frøkoncernen DLF har købt en byggegrund og flytter i 2024 fra Roskilde til Kildedal Bakke i Egedal Kommune.

- Vi finder, at Egedal som en grøn kommune er et godt match til vores grønne virksomhed, siger CEO i DLF, Truels Damsgaard.

Den globale frøkoncern DLF er vokset ud af sit nuværende hovedkontor i Roskilde og forlader domkirkebyen i 2024.

DLF vil bygge nyt domicil og valget er faldet på en naturskøn grund, der er placeret i grønne omgivelser i området Kildedal Bakke i Egedal Kommune med nær adgang til S-tog og motorvej

Kildedal Bakke er et af Egedal Kommunes udviklingsområder, som efter planen skal rumme både boliger og erhverv. Området er en del af Kildedal byudviklingsområde, som allerede rummer andre store virksomheder og i de kommende år udvikles endnu mere.

Området er beliggende under en halv times kørsel nordøst for Roskilde. Byggeriet vil gå i gang i foråret 2023, og det nye domicil forventes at være klar til indflytning medio 2024.

Et godt match

CEO i DLF, Truels Damsgaard, glæder sig til at frøkoncernen får bedre rammer. DLF har gennem en årrække nemlig haft en stor vækst, og har som global virksomhed behov for mere moderne og tidssvarende faciliteter for medarbejderne.

- Vi har igennem flere år været på udkig efter en ny placering med mere plads og bedre rammer, og det nye domicil er en del af en strategi om at skabe en attraktiv og bæredygtig arbejdsplads, der understøtter vores fælles værdier i koncernen, siger Truels Damsgaard og tilføjer:

- Vi finder, at Egedal som en grøn kommune er et godt match til vores grønne virksomhed, og vi sætter pris på det konstruktive samarbejde og den gode dialog, vi har med kommunen.

- Vi har i vores valg af byggegrund også lagt vægt på en god infrastruktur og nem adgang til offentlig transport, og placeringen lige op ad Kildedal S-togstation i Smørum med hurtig adgang til motorvejsnettet gør Kildedal Bakke til det ideelle hjemsted for os, lyder det afslutningsvis fra DLF-direktøren.

Læs også