LandboSyd: Fynsk afdeling tilbyder nærvær og stabilitet

Efter halvandet år på Fyn er holdånd, stabilitet og personlige relationer nogle af de plusser, både landmænd og medarbejdere fremhæver ved LandboSyds fynske afdeling

For tiden går det kun en vej for LandboSyds fynske afdeling – og det er fremad.

Siden september 2020, hvor de første fire medarbejdere blev ansat, er de steget til 10 ansatte og håber snarest at udvide med endnu flere.

- Vi er kommet rigtigt godt i gang, og kan sagtens bruge flere kollegaer, siger økonomirådgiver Lars Jacobsen, der var blandt de fire, der åbnede kontordørene den første dag for halvandet år siden.

- Mange af vores kunder er glade for den nærvær og personlige relation, vi kan tilbyde, udover vi selvfølgelig leverer et højt fagligt niveau, siger han og suppleres af revisorassistent Anne Nyrup Tiedemann.

- Jeg er slet ikke i tvivl om, at den personlige kontakt og stabilitet har stor betydning for landmændene. Og mon ikke også de kan mærke, at vi har det godt her? Jeg tror det smitter, siger hun.

 

God tilstrømning af nye kunder

Anne Nyrup Tiedemann påpeger, at de ofte får nye kunder.

- Det er en fornøjelse. Vi er tæt på vores kunder, hinanden og ledelsen, og vi er gode til at bruge hinanden. Det er et stort plus, understreger hun og fremhæver samtidig den gode holdånd, der hersker i huset.

- Vi har det godt med hinanden og glæder os til at komme på arbejde. Det med at være del af en opstart og få lov at sætte sit præg på et nyt kontor er helt specielt. Det giver et fællesskab og en fælles følelse, som det, i hvert fald for mig personligt, er længe siden, jeg har oplevet rent arbejdsmæssigt.

Sønderjysk mentor

Ved ansættelsen, er alle de fynske kollegaer blevet tildelt en sønderjysk mentor, for på den måde hurtigt og lettest muligt at blive introduceret til LandboSyd, herunder også til den sociale del af arbejdspladsen.

- Og fagligt vidensdeler vi selvfølgelig også med vores sønderjyske kollegaer, siger Lars Jacobsen og fremhæver, at han en gang om ugen er at finde på kontoret i Aabenraa, ligesom kollegaerne også kommer den anden vej jævnligt.

- Man kan vel sige, at vi er der, hvor der er behov for os. Så har en kollega arrangeret et møde med en kunde, hvor det rent geografisk er lettest at mødes her på kontoret i Odense, ja så er det en oplagt mulighed.

 

Central placering

Lars Jacobsen fremhæver i samme ombæring kontorets placering i Odense.

- Vi ligger tæt på motorvejen og i midten af landet. Det gør det let for vores landmænd at kommer herind, og det gør det lettere at skaffe nye kollegaer, da flere kan nå hertil inden for rimelig transporttid.

Håber på flere kollegaer

For nuværende er det udelukkende økonomirådgivere og assistenter samt juridiske rådgivere, der befinder sig fast på kontoret i Odense. Men fremover håber de også at kunne byde velkommen til en eller flere planterådgivere og økonomimedarbejdere.

- Det må være næste skridt, siger Lars Jacobsen.

- Efterspørgslen er der i hvert fald.

Han fremhæver, at de selvfølgelig altid gerne vil tilbyde en uvildig snak om, hvad de kan tilbyde og glæder sig til at møde kunder – nuværende som kommende – på Det Fynske Dyrskue og til kommende kurser og arrangementer, der afholdes på matriklen.

Læs også