Bilfirma og værkstedskæde indgår samarbejde

Lindholm Biler og Super Dæk indgår strategisk partnerskab som led i vækstplaner.

Med store ambitioner og en klar vækststrategi for de kommende år, og som led i, fra begge parters side, at ruste sig til fremtidens autobranche, har Lindholm Biler og Super Dæk indgået et strategisk samarbejde, hvor sidstnævnte overtager driften af autoværkstedet hos Lindholm Biler i Viborg i foråret 2020.

-  Vi glæder os til at styrke vores landsdækkende netværk af værksteder med endnu en afdeling i Viborg, siger Peter Skriver, administrerende direktør i Super Dæk om samarbejdet med Lindholm Biler, og fortsætter:

-  Vi har en ambitiøs strategi for Super Dæk og her passer samarbejdet med Lindholm Biler bare rigtigt godt ind.

- Vi har i en årrække været inde i en vækstfase, hvor vi har åbnet flere afdelinger i Danmark og har en klar strategi om at denne vækst og ekspansion skal fortsætte. Men vækst kræver fokus - derfor har vi kigget indad i hvem vi er og hvad vores kernekompetencer er – det er bilsalg og leasing– og derfor gik vi i gang med at sondere markedet for mulige partnere til at drive vores autoværksted, siger Henrik Bollerslev, indehaver af Lindholm Biler, om baggrunden for samarbejdet med Super Dæk.

Kultur og værdier

Om hvorfor valget faldt på Super Dæk, siger Henrik Bollerslev:

- Det var, og er vigtigt for os, at vi fandt en samarbejdspartner der kunne afspejle vores kultur og værdier. Ligesom os selv, så er Super Dæk også familieejet, og derfor ser vi dem som en stærk partner, hvor vi kan mødes og sammen kigge på en langsigtet strategi baseret på de samme grundværdier.

- Vi har allerede et rigtig godt landsdækkende samarbejde med Super Dæk og har herigennem fået et rigtig godt indblik i kvaliteten af det håndværksmæssige arbejde der udføres og har fået rigtig positive tilbagemeldinger fra vores kunder på den service de har fået hos Super Dæk.  Derfor var det nærliggende at udbygge det allerede eksisterende samarbejde med Super Dæk til et partnerskab, hvor vi sammen kan levere høj kvalitet og gode kundeoplevelser til de danske bilister, slutter han.

Læs også