Dansk Energirådgivning stifter datterselskab i Tyskland

Efter syv år med succesfuld rådgivning af biogasanlæg i Danmark rykker Dansk Energirådgivning nu også ind på det tyske marked. Det nystiftede datterselskab, GreGas, skal gøre det muligt at imødekomme de tyske biogasanlægs efterspørgsel på biogas-service og -rådgivning, lyder det fra firmaet.

Interessen for den grønne biogas er ikke blot steget støt i Danmark. Dansk Biogasrådgivning, som er en del af moderselskabet Dansk Energirådgivning, har også oplevet stigende efterspørgsel på deres ydelser og kompetencer inden for biogas syd for grænsen. I sidste uge kom de sidste aftaler på plads, og selskabet kan nu offentliggøre, at de har stiftet datterselskabet GreGas i Tyskland.

GreGas får hovedkontor i Emsbüren i den sydvestlige del af Niedersachen, som ligger nær den hollandske grænse.

GreGas’ administrerende direktør bliver Jacob van Gorp, som kommer med flere års erfaring fra både landbrugs- og biogasbranchen. Desuden er der indtil videre ansat en fuldtidsmedarbejder samt en administrativ deltidsmedarbejder.

Dansk Energirådgivning blev stiftet i 2007. I 2017 blev datterselskabet Dansk Biogasrådgivning en del af Dansk Energirådgivning. I 2018 åbnede Dansk Energirådgivning, som har hovedkontor i Silkeborg, også et kontor i Odense.

Læs også