bannerPos

LandboGruppen MidtØst navngiver ny afdeling på Fyn

Birthe Pedersens medarbejdere følger med over til den nye afdeling, LandboGruppen Fyn. Anden fra højre er Finn Damkjær Pedersen, fjerde fra højre er Birthe Pedersen.
08-04-2020 09:37

LandboGruppen Fyn er navnet på den nye afdeling, som ejendomsmæglerne LandboGruppen MidtØst har åbnet på Fyn efter opkøbet af Ejendomsmægler Birthe Pedersen. 

Afdelingen vil fungere som en selvstændig forretning under LandboGruppen MidtØst, fortæller Finn Damkjær Pedersen, chef for LandboGruppen MidtØst. 

- Valget er faldet på dette navn, fordi vi gerne vil vise med navnet, at det er en lokal forretning, der kender ejendomsmarkedet på Fyn.

Birthe Pedersen bliver afdelingsleder på Fyn, og det er primært medarbejderne fra hendes forretning, som servicerede kunder på Fyn inden opkøbet, der også fremadrettet vil være i området. 

- Kunderne kommer ikke til at mærke store forandringer udover det nye navn, for de vil møde de samme medarbejdere og et fortsat højt serviceniveau, siger Finn Damkjær Pedersen og fortsætter: 

-  Fordi LandboGruppen MidtØst hører under rådgivningsvirksomheden Velas, kan vi derigennem også henvise til rådgivning om for eksempel skattespørgsmål i forbindelse med køb af landbrugsejendomme. Den service glæder vi os over nu også at kunne tilbyde på Fyn. 

På vej mod større ejendomme

LandboGruppen MidtØst har god succes med at sælge såvel små som større landbrugsejendomme i Midt- og Østjylland, og den succes håber Finn Damkjær Pedersen at kunne udvide til Fyn.

- Vi er kommet til Fyn for at udvikle forretningen og gøre den endnu bedre til gavn for vores kunder. Birthe Pedersen er rigtig vellykket med at handle mindre ejendomme, og med Velas i ryggen arbejder vi nu sammen på at udvide den fynske forretning til også at inkludere større ejendomme, lyder det fra Finn Damkjær Pedersen. 

mip

 

Visionært anlæg vil reducere landbrugets klimabelastning

Organic Fuel Technology arbejder på at have første produktionsanlæg, der kan omdanne blandt andet halm til gas, olie og biokul, hvor gødningsværdien er bevaret, klar i januar 2021.

Usikkerhed om 20 procent-regel ved generationsskifter

Hovedreglen om, at en ejendom kan handles i familien til den offentlige ejendomsværdi plus/minus 15 procent bliver den 1. juli til en 20 procent-regel. Men det er usikkert, om reglen overhovedet kan bruges ved generationsskifter, påpeger rådgivningsselskab.

Lantmännen præsenterer guldrandet kvartalsregnskab

Den svenske landbrugskoncern Lantmännen har sendt regnskabet for første kvartal af 2020 ud, og det har vist et overskud på 447 millioner svenske kroner.

NIR i bagagerummet giver skarpere beslutninger

Et transportabelt NIR-apparat giver kvægrådgiver Jesper Rask Pedersen svar på tørstof, protein og meget mere i græs, majs og foderblandinger nu og her.

Spædgrisediarré kan være en hård nød at knække

Der er ikke tale om en enkeltstående løsning til de besætninger, der oplever udfordringer med tidlig spædgrisediarré. Men svinedyrlæge Kjetil Johansen har positive erfaringer med at se nærmere på de vacciner, der anvendes i forebyggelsen.

- Regeringen er med det her i gang med at nedlægge dansk landbrug

Venstres Erling Bonnesen (V) fortæller, at det virker helt surrealistisk, at regeringen ser ud til at beslutte, at der med de næste vandområdeplaner skal køres med to forskellige målstreger. År 1900 står således til at blive droppet som referenceår for klorofyl, mens man holder fast i år 1900 som referenceår for ålegræs.

Mindre septoria og mere gulrust i vinterhveden

Når den sidste sprøjtning i vinterhvede skal køres, er det vigtigt at være opmærksom på, at der i år er et højt smittetryk fra gulrust, påpeger rådgiver fra Velas.

Sammenligning af økologi og konventionel dyrkning

Effektivt Landbrug bragte tirsdag 19. maj en artikel, hvis overskrift konkluderede: Nærmest ingen forskel mellem økologisk og konventionel planteavl i miljø- og klimapåvirkning. Men passer det virkelig - eller er det en tilsnigelse?
Side 1 af 1851 (37011 artikler)Prev1234567184918501851Next