Nyt millionoverskud hos LMO

For ottende år i træk kan rådgivningsvirksomheden LMO notere sig sorte tal på bundlinjen. Virksomheden kom ud med et overskud på 6,1 millioner kroner for 2017.

En række investeringer hos LMO har allerede givet bonus i regnskabet hos LMO. Virksomheden kom ud af 2017 med et overskud på 6,1 millioner kroner. Det er ottende år i træk, at virksomheden kommer ud med et solidt plus, og hos LMO er man selvsagt godt tilfreds med udviklingen.

- Det er fantastisk at se, at LMO kan præsentere så flot et resultat for ottende år i træk. Det skyldes i høj grad en dygtig ledelse og medarbejdere, der skal have stor ros for et godt stykke arbejde. LMO har et robust og solidt regnskab, og vi glæder os over, at de 3,6 mio. kr. kan gå direkte tilbage til foreningernes politiske arbejde for vores medlemmer, siger administrerende direktør Jan Winther.

Investeringer har givet bonus

Ifølge direktøren har LMO i 2017 foretaget en del investeringer, som også har påvirket resultatet. Blandt andet har rådgivningsvirksomheden investeret i flere specialiserede medarbejdere, nye produkter, digitalisering og ny teknologi:

- Det er investeringer, der skal være med til at fremtidssikre LMO, så vi fortsat kan yde vores kunder den bedste rådgivning. LMO skal også i fremtiden være førende på rådgivningsmarkedet og frontløber i den digitale udvikling. Vi er og skal blive ved med at være et fyrtårn i dansk landbrugsrådgivning, når det gælder udvikling, teknologi og kvalitetsrådgivning, siger Jan Winther.

Ifølge bestyrelsesformand Nis Hjort vil LMO blive ved med at høste bonus af de omtalte investeringer, også i det nye år.

- Jeg tror, at 2018 vil blive året, hvor vi for alvor kan begynde at se resultatet af de investeringer, vi har foretaget i det forgangne år. LMO har satset stort på både digitalisering og ansættelse af nye, dygtige medarbejdere. Afkastet forventer vi først for alvor at kunne måle fra næste årsregnskab og fremadrettet, siger Nis Hjort.

Læs også