bannerPos

Skiold overtager førende spansk selskab

- Vi har været meget imponerede over Rotecnas ledelse, siger Skiold-direktør, Søren Overgaard, i forbindelse med overtagelsen af Rotecna.
20-07-2020 11:15

Skiold har overtaget den spanske udstyrsproducent Rotecna, som betyder kraftig stigning i selskabets omsætning.

Skiold, der har hovedkontor i Sæby, udvider nu sin forretning. Skiold har således overtaget ejerskabet af Spaniens førende udstyrsprodicent  Rotecna, som specialiserer sig i konstruktion, fremstilling og markedsføring af udstyr og løsninger til svineproduktion

Rotecna er vokset støt i løbet af de sidste ti år fra cirka 10 millioner euro i omsætning i 2010 til næsten 50 millioner euro i 2020. Udover at være til stede i Spanien er Rotecna også gået ind på nye markeder i for eksempel Europa og Latinamerika. 

Rotecna bliver en del af Skiolds eksisterende svinedivision, hvorved dennes størrelse næsten bliver fordoblet målt i omsætning. Med overtagelsen af det spanske firma, så nærmer Skiold sig nu en omsætning på 200 millioner euro.

I en pressemeddelelse lyder det fra Skiolds koncerndirektør Søren Overgaard, at han er begejstret, og ser et stort potentiale i overtagelsen.

- Vi har været meget imponerede over Rotecnas ledelse, operationelle platform, produktportefølje og innovative evner, og ser frem til yderligere at udvikle og investere i Rotecnas eksisterende aktiviteter i Spanien. Rotecna har et veludviklet distributionsnetværk med stærke partnerskaber, som Skiold agter at fortsætte med at støtte og få til at vokse. Ved at kombinere vores aktiviteter vil vi kunne betjene vores kunder endnu bedre gennem en styrket produktportefølje og øget volumen til at opbygge et endnu mere omfattende salgs- og servicenetværk globalt, forklarer han.

I pressemeddelelsen lyder det videre, at kombinationen af Skiold og Rotecna giver klare, strategiske fordele for begge selskaber. Blandt andet et stærkere globalt fodaftryk og en større platform for vækst på nye markeder, en bredere produktportefølje af førende teknologier og øget volumen til at støtte investeringer i forskning og udvikling, herunder digitale løsninger.

Rotecnas ledelse vil fortsat stå i spidsen for selskabet, og selskabet forretningsaktiviteter med kunder og leverandører vil fortsætte uændret, lyder det.

Rotecna blev grundlagt i 1991 og har hovedkontor i Agramunt i Spanien.

ege

Kærgården får ny klimavenlig emballage

Kærgården får nu ny og mere klimavenlig emballage, der kan sænke enballagens CO2-aftryk med 45 procent.

Dataoverførsel for blandede maskinparker

I dag skal landmænd indsamle store mængder data for at administrere deres bedrifter samt for at opfylde kravene om dokumentation. Med ISOXML-standarden er det muligt at overføre markdata fra maskinens skærm fra populære producenter til John Deere Operations Center. På baggrund heraf kan John Deere understøtte kunder, der arbejder med maskinparker fra forskellige leverandører.

- Smågrisemarkedet er stabilt og i balance

Nord-West noteringen forbliver i denne uge uændret på 39,00 euro. Samme melding gælder noteringen for 8-kilos grise, der ligeledes er uændret på 25,40 euro
Side 1 af 1893 (37841 artikler)Prev1234567189118921893Next