Sydjysk entreprenørfirma har vokseværk

Entreprenørvirksomheden Hans Frisesdahl A/S i Vejen oplever markant vækst – alene det seneste år er der ansat 30 nye medarbejdere i virksomheden

Niels Peter Frisesdahl, medindehaver af Hans Frisesdahl A/S kan glæde sig over at virksomheden er i fremgang. Alene det seneste år er der ansat 30 nye medarbejdere. Arkivfoto
Generelt opsving i Danmark kombineret med forår og sommer, er noget der kan mærkes i entreprenørbranchen.
Fremgangen har også kunnet mærkes hos den sydjyske entreprenørvirksomhed Hans Frisesdahl A/S i Vejen. Virksomheden er en familievirksomhed ejet af brødrene Niels Peter Frisesdahl og Hand-Jørgen Frisesdal.
Det seneste år har entreprenørvirksomheden ansat ikke mindre end 30 nye medarbejdere. Og det er blandt andet på miljø-området, at man har fået mere at lave i form af flere miljøopgaver i ordrebogen.
 

Ikke totalentreprenør

Inden for entreprenørområdet har Hans Frisesdahl A/S en del fast vedligeholdelsesarbejde, ligesom man har opgaver i både Syd- Vest- og Sønderjylland.
-  Vi kan godt være underentreprenør og hovedentreprenør. Men ikke totalentreprenør. Det har vi ikke mandskab til, siger Niels Peter Frisesdahl til avisen Erhverv+ Sydjylland.
Hans Frisesdahl A/S har i alt knapt 120 ansatte.

Læs også