Kødkvægene slår rekord på Landbrugsmessen Gl. Estrup

Det er 22. år den store Landbrugsmesse afholdes på Gl. Estrup i de smukke omgivelser ved Det Grønne Museum og Jyllands herregårdsmuseum Gl. Estrup. 
I år bliver det med kødkvægsrekord, hvor man blandt andet vil kunne opleve 20 dexter-dyr, kæmpe om at blive den bedste indenfor racen og komme med til interbreed konkurrence og pokaluddeling for kødkvæg om lørdagen.
I den store ring bliver der hård konkurrence mellem 140 malkekvæg, som traditionen tro kæmper om den ærefulde titel Miss Gl. Estrup lørdag over middag. Dagen efter fortsætte malkekos-kampen, blandt andet i besætningskonkurrencerne, og de racespecifikke konkurrencer; Jersey Superko, Sundhedsprisen ved RDM og Den Økonomiske Vinderko blandt Holsteinerne.
Fårene, som i år tæller 54 styk, vil også, både lørdag og søndag, være i konkurrence.
Maskinerne, som altid har været en stor del af Landbrugsmessen, vil stå side om side med inventar-firmaer, rådgivningsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner og boligmæglere.
Messen bliver i år med præsentation af det helt nye område »Skov, Jagt og friluftsliv«, som arrangørerne bag forventer sig meget af.
Årets dyrskuetaler er Anne Bjerrekær, som er ny direktør på Det Grønne Museum og tidligere kendt som drivkraften bag fængselsmuseet på det tidligere Horsens Statsfængsel.
Messen byder på oplevelser for hele familien om end man er til grisevæddeløb, politihundeopvisning, havetraktortræk, motor cross-show og meget mere.

Landbrugsmessen Gl. Estrup

Åbningstider
Lørdag den 26.- 
og søndag 
den 27. maj
Klokken 
9.00 – 16.30

Adresse
Ved Det Grønne 
Museum
Randersvej 4
8963 Auning

Entré
0-14 år        gratis
15 år og derover    100 kr.
2 dages billet    150 kr.

Se mere
www.landbrugsmessen.dk 
eller følg Landbrugsmessen 
på Facebook

Læs også