Digital redaktør

Daniel Barber

+45 24 64 58 55
daniel@effektivtlandbrug.dk

Daniel Barber er digital redaktør ved Effektivt Landbrug.

Han er uddannet journalist ved Syddansk Universitet og indgår i Business-redaktionen på avisen. Daniel beskæftiger sig særligt med erhvervsstof, herunder regnskabshistorier og portætter samt politisk indhold.

Daniel har desuden ansvaret for Effektivt Landbrugs digitale tilstedeværelse på tværs af hjemmeside og sociale medier.

Seneste artikler fra Daniel Barber

Traktorfører blev sigtet for spirituskørsel

En bilist fik standset en traktorfører, der gennem længere tid havde blinket til venstre under kørsel. Episoden førte til sigtelse af traktorføreren.

- Min holdning er, at man ikke skal satse på dyrevelfærd

På et seminar for bankfolk, som Danske Svineproducenter afholdt tirsdag, var anbefalingen til smågriseproducenterne klar: Det er ikke dyrevelfærd, man skal satse på, hvis man vil gøre sig attraktiv over for banken.

Skov overtager forretningsenhed fra konkursramt Grindsted-virksomhed

Skov A/S overtager aktiviteterne i forretningsenheden XIO – Intelligent Farming fra konkursboet efter Sealing System A/S. Teamet bag XIO er specialister i automations- og logistikløsninger til insektproduktion og er bl.a. en væsentlig leverandør til Enorm Biofactory A/S, der er Nordeuropas største insektproduktion.

Lille himmerlandsk maskinstation er gået konkurs

En maskinstation med 20 års erfaring i Himmerland er gået konkurs, efter planer om at tilbyde gyllekørsel gav bagslag.

Tilskudsordningen udskydes

Landbrugsstyrelsen udskyder åbningen af tilskudsordningen til metanreducerende foder.

Bluetongue-regler bliver nu lempet

Sygdommen, der rammer drøvtyggere, har de seneste uger spredt sig med høj hast, og er nu udbredt i hele landet. Derfor lemper Fødevarestyrelsen nu reglerne, så besætningsejerne igen kan flytte deres dyr i Danmark.

Bluetongue spreder sig til Fyn

En mistanke om et udbrud af bluetongue på Fyn tidligere på ugen er nu blevet bekræftet.

Bluetongue er konstateret på Sjælland

Der er konstateret smitte i en fårebesætning på Sjælland, og det mistænkes desuden, at sygdommen kan være spredt til Fyn.

Ny Danish Crown-ledelse fyrer to topchefer med øjeblikkelig virkning

To Danish Crown-chefer må forlade virksomheden efter selskabets bestyrelse sammen med tiltrædende koncernchef Niels Duedahl har besluttet at omstrukturere selskabets ledelse for at bringe topledelsen tættere på kerneforretningen.

Rasmus Gramkow Pedersen er ny i Danish Crowns bestyrelse

Danish Crowns kreds 1 var mandag aften samlet for at finde deres nye bestyrelsesmedlem. Valget faldt på 37-årige Rasmus Gramkow Pedersen, der kommer ind i bestyrelsen med et skarpt fokus på drift.