Redaktør, LandbrugSyd

John Ankersen

+45 21 25 19 68
john@landbrugsyd.dk

John Ankersen er redaktør for LandbrugSyd.

Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, og har desuden en marketing-uddannelse med flere års erfaring indenfor international marketing og projekt-eksport. John har også tidligere arbejdet som nyhedsjournalist hos Radio ANR og Radio Silkeborg. Han startede hos LandbrugSyd i 2002, og har været redaktør siden 2004.

John har det daglige ansvar på LandbrugSyd og skriver tillige på tværs af stofområder til alle aviser, samt hjemmeside og nyhedsbrev.

Seneste artikler fra John Ankersen

Næsten alle vil få de penge, de søger om

Dansk Farmet-importør er kommet godt fra start

MidtVest Maskiner ApS ved Skjern er i år blevet dansk importør og forhandler af de tjekkiske Farmet-maskiner, der tilbyder et bredt program af landbrugsmaskiner og redskaber til marken

Efterafgrøder som gevinst for jorden

Der var fokus på potentialet i efterafgrøder i relation til jordsundhed, da FRDK sammen med DLF holdt markdemonstration i Østbirk. Den første af en landsdækkende række af demoer.

Veteraner mødes på slottet

Kampen om jorden og selvejet fortsætter

Der stod selveje, generationsskifte og klima på dagsordenen, da Familielandbruget mandag holdt årsmøde i Vingsted.

Spildevandsmængde bør regnes med i udledninger

Spildevand fra kommuner og forsyningsselskabers overløb og manglende vedligeholdelse af kloakker og brønde bør tælle med, når der tales om udledninger fra landbruget, mener formand i Spiras, Henrik Jessen, ud fra et konkret eksempel fra Gråsten. Generelt savner han et bredt fokus på problemstillingen.

Inflation og CO2-afgifter er gift for økologien

Inflation og kommende CO2-afgifter er gift for økologerne i Danmark, lød et af budskaberne ved Økologisektionen i L&F's årsmøde, der torsdag fandt sted i Kolding. Mødet bød dog også på forsigtig optimisme.

Case IH viste muskler og teknik i marken

Case IH traktorer og et bredt maskinprogram i marken, da en landsdækkende demotur nåede til Horsens.

Sørg for at fastholde dine medarbejdere

Når der starter ny medarbejder på bedriften, har det stor betydning, at man som leder sørger for at klæde vedkommende ordentligt på i det nye job. Ellers kan det hurtigt ende i et brud

Ny importør har store planer med kinesisk maskinkæmpe

Tidligere på året overtog M. Poulsen/LØMA ApS i Løgumkloster importen af kinesiske Sany, der på verdensplan er blandt de allerstørste mærker indenfor entreprenørmaskiner – og man har stærke kort på hånden.