bannerPos

Valtra og Valtec inviterer til traktordemonstration

På torsdag den 17. september bliver der lejlighed til at se de nye femtegenerationstraktorer fra Valtra.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
10-09-2020 17:14
På torsdag den 17. september inviterer Valtra og Valtec til traktordemonstration ved Toftlund.

Først var der lagt op til en stor efterårsdemonstration af landbrugsredskaber ved Toftlund, så blev arrangementet aflyst på grund af corona, men nu har Valtra-forhandleren Valtec lånt arealet, og sammen med Valtra viser de alle de nyeste Valtra-modeller frem for interesserede kunder.

Derudover demonstreres harver fra Dalbo, frontlæssere fra Ålö og dæk fra Alliance.

Arrangementet indgår i Valtras demo-tour 2020, og de kommer med deres store showtrailer og flere af deres nye traktorer. Der vil således være rig lejlighed til at se og høre om Valtras femtegenerationstraktorer, intelligente betjeninger, servicekoncept med videre.

Demonstrationsarealet ved Toftlund er på 20 hektar, og udover Valtras nye traktorer fra Valtra-caravanen har Valtec taget en del af deres egne demotraktorer med, så der bliver rig lejlighed til at tage plads bag rattet og selv blive testpilot.

 

Minister, skift spor

Regeringens krav om, at landmændene også til næste år skal så efterafgrøder i minimum samme omfang som i år for at nedbringe kvælstofudledning til vandmiljøet, møder kritik hos landboforeningen Vestjysk, som foreslår, at fødevareminister Mogens Jensen skifter spor i kvælstof-politikken og i stedet griber til andre virkemidler.

Pladsen til solcelle-anlæg strammer til

Særligt i landområderne omkring de store byer bør lodsejere, der er interesseret i at opsætte solceller, sætte i gang nu, siger rådgiver. Han vurderer, at Danmarks behov for solenergi ser ud til at være opfyldt i 2025.

Logistik og motivation

Mens logistikken er tænkt ned til mindste detalje, er Lean og medarbejdermotivation to af nøgleordene på Hestbækgaarden ved Farsø.

Dent-majs klar til sæson 20/21

Dent-majsens fordele med højt stivelsesindhold og stor fordøjelighed i koens vom kan nu udnyttes under nordiske himmelstrøg, oplyser firma.

Biogasbranche ser stort potentiale i nyt klimaudspil

CO2-differentierede kilometerafgifter for lastbiler skaber gode muligheder for at få gang i den grønne omstilling af den tunge transport, lyder det fra Henrik Høegh, formand for Biogas Danmark.

Nu sætter høstpresset ind i USA

Høsten med sojabønner og majs i USA er i gang, og det sætter pres på afgrødepriserne hen mod ugens afslutning. De generelle informationer i markedet er dog ikke prissvage, og der er derfor grænser for, hvor langt ned afgrødepriserne kan falde på den lidt længere bane.
Side 1 af 1930 (38598 artikler)Prev1234567192819291930Next