bannerPos

Landbrug og safari i Uganda

Turen byder på besøg på både store og små brug.
19-11-2019 15:34

Tag med på studietur til Uganda med alt fra oprindelige regnskove til utraditionelle landbrug i et af Afrikas smukkeste lande.

Nu har du muligheden for at opleve Uganda på en studietur, der vil byde på smuk natur oget behageligt klima.

- Vi skal landet rundt og blandt andet opleve små landbrug, der afsætter sine produkter lokalt. Men der er også besøg på et meget stort, professionelt drevet biodynamisk landbrug med stor eksport til mange EU-lande - også Danmark, lyder det fra rejselederen Peter Hersted, der har boet og arbejdet i Uganda i mange år. 

Kørslen finder sted i en eller to minibusser med tid til at stoppe undervejs for at nyde det meget varierede landskab befolket med ofte meget farverigt klædte beboere.

Målgruppe

Studieturen er tilrettelagt i et samarbejde med Effektivt Landbrug, og den passer til landmænd og deres ægtefæller/samlevere. Børn kan også være med. Rejselederen sørger for at oversætte til dansk på hele turen.

Prisen er 24.375 kroner pr. person i delt dobbeltværelse. Inkluderet er al transport og helpension, så man kun skal købe sine egne drikkevarer til frokost og aftensmad. Sidste frist for tilmelding er 15. december.
Se detaljeret program med tilmeldingsblanket på www.rejsogoplev.dk eller kontakt Niels Damsgaard Hansen på mail niels@rejsogoplev.dk.

mip

Danmark er foregangsland for akvakultur

Danmark er foregangsland i akvakultur. Det mener tidligere landmand og biolog Mette Cristine Schou Frandsen - ny formand for Verdens Bedste Fødevarer.

Her er de mest dyrkede afgrøder i 2020

Vårbyg er den afgrøde, som flest danske landmænd har søgt om landbrugsstøtte til i år, viser en opgørelse fra Landbrugsstyrelsen, der oplyser, at korn udgør seks af de ti mest dyrkede afgrøder i Danmark.

Økologi skal på skoleskemaet på landbrugssskole

I samarbejde med Økologisk Landsforening forbereder Nordjyllands Landbrugsskole et undervisningsforløb i økologi.

Salget af dansk frugt og grønt stiger med raketfart i 2020

Forbrugerne vælger langt flere danske grøntsager og bær i 2020, sammenlignet med sidste år. En fremragende sæson og større fokus på danske leverandører har været med til at øge salget af danske varer

Mogens Jensen åbner NutriFair 2021

Det bliver fødevareminister Mogens Jensen, der åbner 2021-udgaven af NutriFair-messen.

- Få styr på høstkapaciteten nu

Planlægning er nøglen til en god høst, påminder Velas.

Slagtesvinenoteringen holder niveau

Noteringen for slagtesvin bliver ikke ændret til den kommende uge, og vil derfor fortsat være på 10,50 kroner, oplyser Danish Crown.

Dansk kartoffelproduktion er truet

Dispensation til brugen af Reglone handler om meget mere end landbruget

- Kommuner, har I styr på spildevandsudledningerne?

- Jeg håber virkelig, at kommunerne har styr på forholdene omkring spildevandsudledningerne, så vi ikke får samme tilstande, som der hersker i Øresund, lyder det fra formanden for Djursland Landboforening, Hans Gæmelke, som netop har sendt et åbent brev til Nord- og Syddjurs Kommune.

Nu kæmper bankerne om landbrugskunder

Banker begynder at se potentialet i landbruget, og det giver bedre betingelser for landbrugskunderne, lyder det fra Jakob Hvalkoff, Sagro.
Side 1 af 1874 (37462 artikler)Prev1234567187218731874Next