bannerPos

Landbrug og safari i Uganda

Turen byder på besøg på både store og små brug.
19-11-2019 15:34
Tag med på studietur til Uganda med alt fra oprindelige regnskove til utraditionelle landbrug i et af Afrikas smukkeste lande.

Nu har du muligheden for at opleve Uganda på en studietur, der vil byde på smuk natur oget behageligt klima.

- Vi skal landet rundt og blandt andet opleve små landbrug, der afsætter sine produkter lokalt. Men der er også besøg på et meget stort, professionelt drevet biodynamisk landbrug med stor eksport til mange EU-lande - også Danmark, lyder det fra rejselederen Peter Hersted, der har boet og arbejdet i Uganda i mange år. 

Kørslen finder sted i en eller to minibusser med tid til at stoppe undervejs for at nyde det meget varierede landskab befolket med ofte meget farverigt klædte beboere.

Målgruppe

Studieturen er tilrettelagt i et samarbejde med Effektivt Landbrug, og den passer til landmænd og deres ægtefæller/samlevere. Børn kan også være med. Rejselederen sørger for at oversætte til dansk på hele turen.

Prisen er 24.375 kroner pr. person i delt dobbeltværelse. Inkluderet er al transport og helpension, så man kun skal købe sine egne drikkevarer til frokost og aftensmad. Sidste frist for tilmelding er 15. december.
Se detaljeret program med tilmeldingsblanket på www.rejsogoplev.dk eller kontakt Niels Damsgaard Hansen på mail niels@rejsogoplev.dk.

mip

Høst af Canola skuffer mere end forventet

Den canadiske høst af rapsfrø, også kaldet Canola, er ved at være overstået og det tyder på, at høsten kommer til at skuffe mere end forventet. Våde vejrforhold har således resulteret i den dårligste canadiske rapsproduktion i fire år.

Lån til bæredygtige investeringer kan blive billigere end de traditionelle

Adm. direktør i DLR, Jens Kr. A. Møller, spår, at »brune« lån over tid vil blive væsentligt dyrere end lån til bæredygtige investeringer.

Fortsat stigende traktorsalg

Der er dødt løb i toppen af traktorstatistikken og december måned bliver afgørende for, hvem der løber med førstepladsen som årets mest solgte traktor.

Amerikansk medie fremhæver Danmark som antibiotika-foregangsland

Danske svineproducenter viser, at man kan gøre det på en bedre måde end i USA, når det kommer til antibiotika, lyder det i stor artikel i New York Times. Artiklen har været undervejs i over et år, fortæller Søren Søndergaard, næstformand i Landbrug & Fødevarer Svineproduktion.

L&F med roser til aftale om ny klimalov

L&F glæder sig over, at der ikke er fastsat specifikke reduktionsmål for landbruget og andre sektorer i aftale omkring ny klimalov.

Grotesk efterafgrødesag bliver taget op på samråd

Sagen om landmænd, der med efterafgrøder skal kompensere for en produktion af fisk, der aldrig har fundet sted, bliver del af samråd med fødevareministeren i denne uge.
Side 1 af 1717 (34337 artikler)Prev1234567171517161717Next