Større viden om mavesundhed kan være med til at skabe bedre bundlinje og færre sygdomstilfælde hos svineproducenter. Derfor inviterer European Protein et gratis seminar for danske svineproducenter, der har til formål at dele viden om mavesundhed.
Onsdag 26. februar åbner European Protein for sit første seminar om mavesundhed henvendt til danske svineproducenter. Formålet er at dele den viden, som virksomhedens og dens samarbejdspartnere har opbygget dels gennem forskning, forsøg og via brug af produkterne i kommercielle besætninger.
På programmet er professor fra Københavns Universitet, Dennis Sandris, der er specialiseret i mave-tarmsundhed. Derud over kan man opleve dyrlæge Michael Agerley og DanBred-avler Allan Gade, der vil fortælle om resultaterne bag en fokuseret indsats på mavesundhed.
Seminaret er for svineproducenter, der gerne vil vide, hvordan mavesundhed kan bidrage til bedre resultater for søer og smågrise.
- Svineproducenterne mangler et sted, de kan gå hen og få mere praktisk viden om tarmsundhed og hvilken forskel, det kan gøre for bundlinjen og for arbejdsbyrden i farestalden. Det hul forsøger vi at fylde med hjælp fra vores samarbejdspartnere, der er eksperter inden for mave-tarmsundhed, udtaler Jens Legarth, CEO for European Protein i en meddelelse.
Aftenen sluttes af med en fælles middag og underholdning fra den anmelderroste Tommy Krabbe, der vil fortælle om »den TRÆLSE organisation«.
Arrangementet finder sted på Pejsegården i Brædstrup og er gratis for svineproducenter med CHR.nr.
Se hele programmet og tilmeld via European Proteins hjemmeside.
cab