Lang lørdagshygge i Sandby

Jan Carlsen (i midten) i en snak med gode kunder. Foto: Jesper Hallgren Der var ind imellem halvlang kø til pølsevognen. Foto: Jesper Hallgren På første sal er der et fint udsyn ud over en del af forretningen. Foto: Jesper Hallgren

Det årlige åbent hus-arrangement hos Sandby Smedie & Maskinhandel har været en tradition gennem en lang årrække, og 2023-udgaven blev også en stor succes med masser af gæster.

Folk fra nær og fjern lagde vejen forbi den store maskinhandler på landevejen mellem Næstved og Ringsted, og makkerparret gennem mange år, Henning Karlsen og Jan Karlsen, far og søn, havde sammen med de øvrige medarbejdere således en travl dag.

De besøgende blev budt på blandt andre lækre flæskestegssandwich. Der var til tider også kø ved pølsevognen, der var kørt ind i forretningen, hvor der på første sal endvidere var mulighed for at få kaffe og kage.

En del af de fremmødte udviste samtidig stor købelyst, så det var alt i alt en rigtig god dag i Sandby Smedie & Maskinhandel, hvor også LandbrugØst var repræsenteret, og det har medført lidt billeder fra dagen.

Læs også