Fremtidssikring hos sydsjællandske brødre

Sydøst for Næstved har brødrene Mogens og Bjarne Feldthusen investeret i fire nye stålsiloer fra Sukup Europe, som giver optimale forhold for korntørring og -opbevaring.

- Vi har valgt at gå op i kapacitet for at være klar til fremtiden, fortæller Mogens Feldthusen (til højre), der her ses i dialog med Carsten Keldmann Christensen, projektkonsulent hos Sukup Europe. Foto: Jesper Hallgren Det nye transportanlæg har en kapacitet på 100 tons i timen, og det vil blive brugt til både at fylde og tømme siloerne med, forklarer Carsten Keldmann Christensen (til venstre), og Mogens Feldthusen er meget tilfreds med, at man kan rense afgrøden både ved fyldning og tømning af siloerne. Foto: Jesper Hallgren

På Brandelevgaard mellem Næstelsø og Brandelev omkring 10 kilometer sydøst for Næstved er der opført fire nye stålsiloer fra Sukup Europe, som brødreparret Mogens og Bjarne Feldthusen glæder sig til at tage i brug.

De to sydsjællændere på henholdsvis 49 og 51 år har sammen et interessentskab (I/S), hvor der ikke er tid og råd til halve løsninger. Det har blandt andet medført, at siloprojektet er blevet opgraderet hele to gange undervejs i forløbet.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også