Jubilardage aflyst for første gang i 118 år

AFLYSNING Corona-virus har formået, hvad end ikke to verdenskrige kunne gøre. Hvert eneste år siden 1902 har gamle elever fra Dalum og Korinth Landbrugsskole på Fyn mødtes til de årlige jubilardage, men i år kommer det ikke til at ske.

Risikoen for smitte med corona-virus har nemlig fået arrangørerne til at aflyse årets arrangement, der skulle have fundet sted fredag den 15. maj på Dalum Landbrugsskoles afdeling i Korinth og torsdag den 11. juni på skolens afdeling i Odense.

- Vi er utroligt kede af at aflyse, men vi tør simpelthen ikke udsætte alle de tidligere, og ældre, elever for risikoen for smitte, siger Kasper Skovgaard Hansen, der er formand for bestyrelsen i Dalum Landbrugsskoles elevforening, Dalum Lærlinge.

- Vi plejer at være flere hundrede deltagere til arrangementet i Odense, og vi ser ofte elever, der kan fejre både 60- og 65-års jubilæum, siger Kasper Skovgaard Hansen, der i år selv kan fejre 10-års jubilæum som produktionsleder fra Dalum Landbrugsskole.

Årets jubilarer bliver dog ikke helt snydt for deres jubilæumsfest. Dalum Lærlinge vil gerne invitere alle dette års jubilarer med til næste års jubilardage.

jhal

Læs også