Hardi fylder 60 år

Kunder inviteres til jubilæumsevent på Hardis hovedfabrik på Falster onsdag den 10. maj.

Præsentation af de nyeste produkter, fabriksrundgang på en af verdens største sprøjtefabrikker, foredrag med Jason Watt, show med rallybiler samt en række jubilæumstilbud.

Sådan er programmet, når Hardi International onsdag den 10. maj inviterer kunder og andre interesserede til 60-års jubilæumsarrangement på hovedfabrikken i Nørre Alslev på Falster.

- Vi har udviklet en række nye produkter, som bliver spændende at vise i funktion. På de store indendørs udstillinger kan vi ikke vise produkterne i arbejde, og det forsøger vi at råde bod på med dette arrangement, fortæller salgs- og marketingdirektør Peter Dahl forud for jubilæumsdagen.

- Vore slutbrugere og kommende kunder skal opleve Hardi-produkterne på tæt hold, så man kan få demonstreret bomstabilitet, brugervenlighed og høj kapacitet, påpeger han videre. 

Nyheder og rundvisning

Der vil således være mulighed for at se et produktshow med præsentation af nyheder som Mega 2200, der er verdens største liftmonterede sprøjte, Navigator 4000 og 5000 med Delta Force bomme op til 36 meter og det nye AutoTerrain bomstabilitetskoncept.

Endvidere vises Twin Force 3. generation med 36 meter bombredde vises på en Hardi Commander 7000, og den selvkørende Alpha 5100 med luftaffjedring og hydraulisk justerbar sporvidde 1,8-2,8 meter.

Dagen byder også på rundvisning på det 55.000 kvadratmeter store fabriksareal, som dermed er blandt verdens største sprøjtefabrikker. 

Sprøjter fra 1950’erne

Starten for 60 år siden var udviklingen af membranpumpen. Denne pumpe var og er unik på markedet og indbegrebet af holdbarhed og gode egenskaber, som betød, at Hardi markerede sig internationalt fra starten. I 1970 introduceredes tanke produceret i polyætylen i stedet for stål eller glasfiber. 

Ved jubilæumsarrangementet vises nogle af de allerførste sprøjter fra 1950’erne sammen med de nyeste innovationer. Der er i dagens anledning blandt andet lavet en 3D-bane på et demonstrationsområde, hvor det vises, hvordan negativ tilt og AutoTerrain arbejder.

Hardi har i dag cirka 800 ansatte og eksporterer mere end 90 procent af produktionen til mere end 100 lande, primært i Europa, USA og Australien.

Læs også