Alle kan lære at tale med heste

Ifølge clairvoyant Birgitte Kristensen er der uendelige muligheder for, hvad telepati kan bruges til, og alle har det i sig.

- Vi har alle en søgning i os efter en mening med livet, men vi er ofte hurtige til at søge i den materialistiske verden i stedet for at søge efter det inde i os selv. Ordene kommer fra Birgitte Kristensen, Holbæk. Hun har hele sit liv været spirituel.

- Jeg er født med det, og jeg har i mange år følt mig anderledes og forkert. Jeg så og følte verden på en anden måde, indtil jeg i 30 års alderen begyndte at søge en masse viden for at finde ud af, hvad det var, jeg sansede, siger clairvoyanten.

Hun har siden læst og taget et hav af kurser inden for den verden, men hvor det tidligere blot var en sideløbende aktivitet, har det i de seneste to år været som selvstændig.

- Helt konkret tilbyder jeg at hjælpe, hvor der især hos heste, men også hos hunde og katte er opstået trivselsproblemer, oplyser Birgitte Kristensen.


20 års erfaring

De sidste 20 år har Birgitte Kristensen for alvor været aktiv og udøvende indenfor den spirituelle verden, hvor hun via sit klarsyn har hjulpet mange mennesker og dyr videre i deres liv.

Det kan i hesteverdenen for eksempel være hesteejere, der kontakter hende, fordi de er usikre på, om deres hest har det godt. Om de får det bedste frem i hesten og om deres ridepotentiale udnyttes. Det kan også være hjælp til at finde årsagen til ændret adfærd.

Når en hesteejer ringer, kommer hun ud til hesten. Her fortæller ejeren så om årsagen til besøget. Det kan for eksempel være, at der er problemer med ridningen. Måske er hesten ikke kontaktbar, eller ejeren ved, at hesten kan mere, end den viser.

- Da fortæller hesten ofte selv, hvordan den rides bedst. Jeg har tit formidlet videre til rytteren, at den ikke ønsker så meget aktivitet i munden, men gerne vil rides mere med sædet, forklarer Birgitte Kristensen.  

Hun vurderer, at der er uendelige muligheder for, hvad telepati kan bruges til, og påpeger, at det i virkeligheden er meget simpelt.

- Alle kan lære det, påpeger Birgitte Kristensen og gør samtidig opmærksom på, at det virkelig er spændende at arbejde med.


Ny uddannelse

Som noget helt nyt har Birgitte Kristensen valgt at lave en skole. Deva-skolen som tilbyder en uddannelse, hvor interesserede selv kan lære at telepatere.
Uddannelsen består af fire moduler fordelt på fem dage, der klæder deltagerne på til at kunne arbejde med alle aspekter indenfor området.

- På kurset vil deltagerne gennemgå et personligt udviklingsforløb, hvor de blandt andet også lærer at forstå naturen og dyrene, siger Birgitte Kristensen.

Gennem teori, kombineret med en masse praktiske øvelser, vil deltagerne også lære, hvordan de kan kommunikere med naturen og dyrene via telepati og få forståelse for at samarbejde med naturens indre liv.

Det næste uddannelsesforløb starter 2. september. Via hjemmesiden birgittekristensen.com kan man læse mere om uddannelsen og finde information om tilmelding

Læs også