Vækst i salg af landbrug giver gazelle-kåring

LandboGruppen SYD i Aabenraa kåret af Dagbladet Børsen som Gazelle-virksomhed. På fire år er omsætningen mere end fordoblet

Væksten buldrer frem i det syd- og sønderjyske erhvervsliv, og LandboGruppen SYD i Aabenraa er med på vækst-toget.

Ejendomsmæglervirksomheden, som er et datterselskab af LandboSyd, er netop blevet hædret af Dagbladet Børsen for i de sidste fire regnskabsår at have haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen i de fire år.

For direktør Bent Holm, LandboGruppen SYD, er gazelle-titlen det synlige bevis på, at virksomheden gennem en årrække har arbejdet seriøst med at være den væsentligste spiller på markedet inden for handel med landbrugsejendomme:

-  Vi er meget glade for titlen. Handel med landbrugsvirksomheder og ejendomme er for specialister, og i mange tilfælde er det et omfattende og kompliceret arbejde at sikre et godt grundlag for en handel,” siger Bent Holm.

-  Vores erfaring og knowhow er med til at skabe tillid mellem parterne, og vi oplever, at mange vælger LandboGruppen SYD, fordi de har hørt, at andre har haft gode oplevelser med os. Det forpligter, og det er vi meget taknemmelige og ydmyge overfor, siger Bent Holm.

Selskabet oplever en fortsat markant vækst her i 2017. Et stort antal landmænd har valgt at sælge deres ejendom i et samarbejde med LandboGruppen SYD, ligesom selskabets medarbejdere ofte udpeges til at vurdere ejendomme:

-  Vi har her i 2017 oplevet den største omsætning af landbrugsvirksomheder og ejendomme målt på omsætning igennem de sidste ni år, siger Bent Holm.

-  Virksomhederne og ejendommene bliver solgt til gode priser, og fødevaresektoren er præget af større optimisme end tidligere. Samtidig fastholder vi en meget stor markedsandel, siger Bent Holm.

LandboGruppen SYD blev etableret i 2008 og er en del af en landsdækkende kæde med fem ejere og syv afdelinger og samlet 25 medarbejdere.
 

Læs også