Anlægsgartner hædret med 3F-pris

Malmos Landskaber vandt medarbejderpris i konkurrence med 170 vidt forskellige firmaer fra hele landet.

Siden 1991 har fagforeningen 3F haft en konkurrence om at kåre årets arbejdsplads, og det er uhørt sjældent, at en virksomhed fra bygge- og anlægsbranchen ender på toppen.

Men sådan gik det i år, hvor Malmos Landskaber, der er Danmarks største anlægsgartner, i konkurrence med 170 vidt forskellige firmaer fra hele landet vandt titlen som »Årets arbejdsplads 2017«. Firmaet har hovedkontor i Roskilde. 

Den flotte titel viser ifølge administrerende direktør hos Malmos, Morten Dohrmann Hansen, at det ikke blot er tomme ord, når ledelsen kalder medarbejderne for »virksomhedens X-faktor«.

Indstillet af medarbejder

- Vores medarbejdere er dygtige – branchens bedste. Vi bruger også mange ressourcer på at sikre, at alle har det godt, føler sig engagerede og værdsat. Prisen er en kvittering for, at vi har succes som en helhedsorienteret virksomhed, hvor der er plads til vækst, samtidig med at medarbejderne trives, siger Morten Dohrmann Hansen.

Virksomhederne kan ikke selv indstille sig til prisen. Det kan kun ske fra medarbejderne til 3F, og hos Malmos var det værkfører Thomas Jensen, der indstillede den virksomhed, som han har arbejdet for siden 1989. Det skete på grund af virksomhedens målrettede fokus på at behandle medarbejdere som medmennesker.

Læs også