Vore ugeaviser kommer nu sammen med Effektivt Landbrug Weekend

Abonnenter og kunder, som modtager LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst på adresse, får fra og med denne uge ugeavisen lørdag eller søndag sammen med Effektivt Landbrugs store weekendudgave. Dermed får også alle større landbrug fremover den lokale ugeavis i postkassen i weekenden.

Som noget nyt får alle Effektivt Landbrugs modtagere af weekendudgaven (alle landets landbrug med min. 90 ha eller 70 dyreenheder) nu også den lokale ugeavis fra L-Mediiehus - LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn eller LandbrugØst. Det samme gælder abonnenter, annoncører og øvrige modtagere, som hidtil har fået deres ugeavis leveret om fredagen sammen med Effektivt Landbrug Fredag.

Som bekendt har PostNord her fra nytår definitivt stoppet med at gå med aviser og reklametryksager. Derfor udbringes vore ugeaviser fremadrettet med FK Distributions bude. Modtagergruppen er derfor også ændret, ligesom modtagere, som har sagt nej tak til reklamer, ikke længere er sikre på at modtage vor ugeavis.

LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugFyn og LandbrugØst udkommer fortsat torsdag/fredag, som det er sket siden overgangen til ny distributør i oktober.

Ligeledes vil ugeaviserne altid kunne læses fra og med lørdag morgen i ugen op til udgivelsen her på hjemmesiden.

Venlig hilsen
Redaktionen

Læs også