Fond er klar til at få elever på lejr

Der er fuld gang i tilmeldingerne til Arla Fondens Madlejr

Tilmeldingerne til skoleåret 2014/15 er i fuld gang, og de nyrenoverede omgivelser på Helnæs i det sydfynske øhav er klar til at danne rammen om den første lejrskole til september.

Efter et års arbejde er Arla Fonden således klar til at byde de første skoleelever velkomne på Madlejr. 18 skoler har på nuværende tidspunkt forhåndstilmeldt sig, oplyser Arla Foods.

- Arbejdet med at udvikle Madlejr har været en lang og lærerig proces, og derfor er det rigtig dejligt at mærke, hvordan mange skoler allerede nu er interesserede i at være med. Forhåbentlig er det et resultat af, at vi i hele processen har fokuseret på at skabe et stærkt koncept, som virkelig har noget at tilbyde skolerne, lyder det fra direktør i Arla Fonden Sanne Vinther.

Madlejr er et lejrskolekoncept, som tilbydes alle landets 6.-7. klasser som et led i undervisningen primært i hjemkundskab og natur-teknik, sekundært som et led i skolernes generelle arbejde med dannelse og trivsel. Undervisningsmateriale og program er udviklet af Arla Fonden i tæt samarbejde med Madkulturen, en organisation under Fødevareministeriet.

Læs også