Ny uddannelse på Mors

Fra august 2013 udbyder Morsø Landbrugsskole en helt ny uddannelse under navnet Agro College Mors.

Den nye uddannelse Agro College Mors er et grundforløb kombineret med 10. klasses undervisning i dansk, engelsk og matematik på kostskole. Forløbet er på 40 uger og er for målrettede elever, der gerne vil i gang med en uddannelse.

- Agro College Mors er en ny mulighed for at få både boglige fag og grundforløbet samtidig med, at man bor på skolen. Det er en enestående mulighed for de elever, der gerne vil noget fagligt, og som også vil have en oplevelse for livet med det sociale liv på vores kostskole, siger forstander på Morsø Landbrugsskole, Thomas Schlichting.

Lørdag den 19. januar 2013 fra klokken 10 til 14 inviterer Morsø Landbrugsskole til åbent hus for de elever og deres forældre, der kunne tænke sig at høre mere om uddannelsen og se Agro College Mors.

- Vi vil gerne vise rundt og fortælle mere, så vi håber, alle interesserede vil kigge forbi. Det er et krav, at man kommer på besøg, før vi optager eleverne, så hvis det ikke passer med den 19. januar, laver man bare en anden aftale, siger Thomas Schlichting.

Læs også