Den bedste idé belønnes med 50.000 kroner

Agro Business Park står for Innovationskonkurrencen 2012, hvor folk med gode forretningsideer kan deltage

Sidder du med en god idé, der kan forvandles til en kommerciel succes – ja, så har du måske chancen for at vinde 50.000 kroner.

Agro Business Parks Innovationskonkurrence 2012 er nemlig lige blevet skudt i gang. Temaet er ”Den biobaserede økonomi” – herunder jordbrug, biomasse, bioenergi, miljø- og agroteknologi.

- Den biobaserede økonomi er på globalt plan i hastig udvikling, og der er i disse år stor vækst i udvikling af nye teknologier og nye biobaserede produkter. I Danmark har vi et stærkt udgangspunkt for at kunne blive førende og skabe nye job ved at satse på biobaserede produk­ter, hvor råstofferne er bæredygtige biomasser, siger direktør i Agro Business Park Lars Visbech Sørensen.

Han fremhæver, at det derfor er vigtigt at motivere til innovation og iværksætteri, så den gode idé kan videreudvikles til en kommerciel succes.

Mange kan være med

Konkurrencen henvender sig til studerende, forskere, konsulenter, private virksomheder og personer med en god forretningsidé inden for den biobaserede økonomi.

Kriterierne til idéen er, at den skal være aktuel, have en høj nyhedsværdi, et kommercielt, internationalt potentiale, samt være realiserbar.

Konkurrencen er åben ind til den 1. november. Vinderne af kåres til Agromek i Herning i slutningen af november.

Læs også