Nøjsomme italienske motorer

Med indførelsen af SCR-teknologi i sine motorer præsterer New Holland traktorerne højere effekt for mindre brændstof. Motorerne kommer fra Fiat Powertrain (FPT).

AF BØJE ØSTERLUND

New Holland anbefaler sig nu med at have de mest brændstofnøjsomme traktorer i klassen 170-230 hestekræfter.

Der er tale om de nye modeller T7.260 og T7.270, der, med den nye SCR-teknologi til behandling af udstødningsgasserne med AdBlue, er optimeret til at præstere med et specifikt brændstofforbrug på henholdsvis 259 og 261 gram pr. kilowatttime.

Testen er udført af tyske DLG i en såkaldt PowerMix test.

De positive tendenser gælder uanset om transmissionen er af Power Command typen  (PowerShift) eller Auto Command (CVT).

Stor Tier4A program
Motorerne i de brændstofnøjsomme traktorer er alle fra Fiat Powertrain (FPT) og traktormærket markedsfører sig i den kommende tid som Clean Energy Leader.

Under sloganet Clean Energy Leader vil det kendte landbrugsmaskinmærke markedsføre sit sortiment af 20 traktormodeller og 5 mejetærskermodeller med SCR-teknologi, der overholder Tier4A. Det sker fra begyndelsen af 2011.

Med SCR teknologien indånder motorerne ren luft i stedet for recirkuleret udstødningsgas. Ifølge New Holland betyder det, at motoren ganske enkelt gør, hvad den er designet til. Nemlig at yde maksimal effekt ud fra en given mængde brændstof.

New Holland Agriculture’s omdømme bygger på kundernes succes. Markbrug, kvægbrug, maskinstationer, offentlige, have/park området tilbydes alle et bredt udvalg af avancerede produkter og service. Et komplet produktudvalg fra traktorer til høstmaskiner og entreprenørmateriel. Alt med mulighed for individuel finansiering fra specialister på området. Et professionelt verdensomspæn-dende forhandlernet og New Hollands ekspertise garanterer den optimale kundetilfredshed.

Besøg www.newholland.dk for yderligere information.

Læs også