Billige kvadratmeter i nyt koncept

Staldkonceptet Ø2 er Gråkjær Staldbygs bud på en stald, som banken ser positivt på i en svær tid.

Der er ingen tvivl om, at Gråkjær Staldbyg er godt fremmer i skoene, og har sat sig godt fast på markedet. Det bekræftes ikke kun af, at mange af deres stalde gennem årene er skudt op over hele landet, men ser man på deres stand på Agromek, så er der en voldsom trængsel af både nuværende og kommende kunder.

Salgskonsulent Lars Jagd Mogensen kunne dog lige finde et par minutter til at fortælle Effektivt Landbrug om det sidste ny tilbud fra Gråkjær. Et nyt staldkoncept kaldet Ø2-stalden.

- Det her er en virkelig billig stald. En letvægtsstald der indtil videre kun laves til slagtesvin, fortæller konsulenten.

For kun 2.000 kroner pr. stiplads får man en stald, der har det hele inklusiv gulvudsugning og luftrensning.

Standard
- Vi bliver jo nødt til at se på, hvad det er der skal til, for at bankerne vil låne nogle penge ud, og de her billigere kvadratmeter, hvor der stadig ikke bliver gået på kompromis rent produktionsmæssigt, det er noget de synes om, påpeger Lars Jagd Mogensen.

Han fortæller, at staldene bygges ud fra moduler med standardmål, og der fra kan man så bare forlænge med flere moduler.

- Stalden er fuldstændig almindelig indvendig, men forskellen er blot faste mål, letvægtskonstruktion og en billig pris, påpeger han og tilføjer at stalden i øvrigt er vedligeholdelsesfri.

Stierne er 5,80 x 2,30 med plads til 19 grise i hver sti.

- Vi er klar til at sælge staldene nu, og forventer bestemt, at der handles i disse dage på Agromek, for interessen er stor, lyder det fra Lars Jagd Mogensen.

 

Læs også