Nyt samarbejde med midtjysk skovlproducent: Landbrugsleverandør styrker entreprenørbenet

For at give de danske entreprenører og landmænd flere muligheder har Kramp Danmark indgået en aftale med Scanbolt A/S i Horsens om at lagerføre skovle og være leveringsdygtige på øvrigt udstyr til entreprenørmaskiner.

Aftalen er skabt på baggrund af et fælles ønske hos parterne om at levere et optimeret sortiment. Dermed lagerfører Kramp Danmark nu Scanbolts skovle til minigravere – et segment, hvor Scanbolt leverer løsninger, der er specielt tilpasset det danske marked.

- Vi har i længere tid set på, hvordan vi kan optimere vores løsninger til det danske marked inden for entreprenørmaskiner. Inden for skovle har vores hidtidige løsninger gjort sig godt i udlandet, men vi har manglet en leverandør, der kan levere kvalitetsløsninger til den type maskiner, der kører rundt hos de danske entreprenører. Sammen med Scanbolt har vi sammensat et sortiment af kvalitetsskovle, der er specialdesignede af Scanbolt, og som de løbende justerer efter kundernes behov, siger Dennis Moslund, produktspecialist hos Kramp Danmark.

Ifølge Kramp Danmark producerer Scanbolt kvalitetsprodukter og har fokus på hele tiden at udvikle og innovere produkter på baggrund af kundernes input.
Udover skovlene til minigravere bliver Kramp også leveringsdygtig i Scanbolts yderligere portefølje, som blandt andet indebærer Nordens største sortiment af bæltemotorer.

Kramp Danmark meldte for nyligt ud, at man valgte at udfase Maykers-brandet ved at integrere og forene de bedste egenskaber fra maykers.dk til kramp.com.

Læs også