Business 03-05-2022 14:16:54 Dansk fødevareforsker vinder eftertragtet kemikerpris DTU-professor Charlotte Jacobsen har modtaget AOCS Fellow Award for sin forskning, der bidrager til at bremse harskning af omega-3 fedtsyrer i fødevarer. En forskning, der kan få gavn for mere end blot fødevareindustrien. Charlotte Jacobsen har vundet den eftertragtede AOCS Fellow Award for sit arbejde med omega-3 fedtsyrer i fødevarer. Omega-3 får mange danskere i den velkendte pilleform. Foto: Pixabay Af Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk 23 74 12 37 Gem Omega-3 fedtsyrer kan blive harske, når de udsættes for ilt, og det kan være problematisk i forhold til at bruge dem som ingrediens i fødevarer. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Forrige artikel Næste artikel Læs også Fremtidens afgrøder dyrkes måske under vandet Planternes proteinhemmeligheder skal afsløres