Dansk fødevareforsker vinder eftertragtet kemikerpris
DTU-professor Charlotte Jacobsen har modtaget AOCS Fellow Award for sin forskning, der bidrager til at bremse harskning af omega-3 fedtsyrer i fødevarer. En forskning, der kan få gavn for mere end blot fødevareindustrien.

Charlotte Jacobsen har vundet den eftertragtede AOCS Fellow Award for sit arbejde med omega-3 fedtsyrer i fødevarer. Omega-3 får mange danskere i den velkendte pilleform. Foto: Pixabay
Omega-3 fedtsyrer kan blive harske, når de udsættes for ilt, og det kan være problematisk i forhold til at bruge dem som ingrediens i fødevarer.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her