Husdyrformidlingen viser flaget på skue

Husdyrformidlingen ApS ved Rødekro er en af de faste udstillere på Det Sønderjyske Fællesdyrskue – og årets dyrskue den 26. og 27. maj står de klar igen.

Til daglig holder Husdyrformidlingen ApS til på adressen nær Rødekro, men den 26. og 27. maj, vil de også kunne opleves i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa, hvor virksomheden er blandt de faste udstillere.

- Det er en fin anledning for os til at ses fysisk med vores leverandører og gøre opmærksom på os selv, fortæller Mogens Hymøller, der er medindehaver af Husdyrformidlingen ApS.

Han tilføjer, at dyrskuet også er et godt sted at præsentere sig for de, der eventuelt har hørt lidt om Husdyrformidlingen i forvejen.

- Man kan få en uformel snak, og det kan der jo altid komme nye kontakter ud af, konstaterer Mogens Hymøller.

Husdyrformidlingens forretningsområde er landsdækkende formidling af kalve, besætninger, køer, kvier og opdræt i Danmark og til eksport. Man formidler kontakt mellem køber og sælger af kalve og kreaturer.

Virksomheden omsætter omkring 25.000 tyrekalve årligt som hovedsageligt leveres til danske kalveproducenter, ligesom man har egen kalvenotering

Derudover kommer eksport at tyrekalve (status 2), ligesom man formidler køb og salg af hele besætninger køer-kvier og opdræt over hele landet, samt salg af besætninger, køer og kvier til eksport til hele Europa og 3 lande.

Læs også