Danbred ser fortsat vækst på det spanske marked for dansk genetik

- Men de mange firma-ejede svinebesætninger gør ikke Spanien til et lettere marked - tværtimod, fortæller Frank Remme fra Danbred på en netop afholdt svinemesse i Spanien.

Danbreds udstilling på den netop afholdte svinemesse FIGAN i Spanien. Markedschef Frank Remme (th) og Danbreds spanske chef Xavier Montesõ. Foto: Jørgen P. Jensen

Spansk svineproduktion er helt klart et vigtigt indsatsområde for Danbred.

Det understreger markedschef Frank Remme overfor Effektivt Landbrug på Danbreds store og meget synlige stand på den netop afholdte FIGAN svinemesse i Zaragoza i det centrale Spanien.

- Vi har været med i hele den optur, som spansk svineproduktion har været igennem de seneste år. Vi har en fast stor og dygtig stab hernede og er som dansk avlsselskab meget velansete, fortæller han på standen.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også