Hest & Rytter-messen: Et sandt mekka for hesteelskere

Der bliver budt på masser af spændende oplevelser og events, når messen Hest & Rytter slår dørene op i dagene den 5.- 8. marts i Herning.

Hest & Rytter er messen, man ikke kan undvære, hvis man er heste- og ridesportsinteresseret. Messen finder sted samtidigt med Dansk Varmblods Hingstekåring og det samlede arrangement tiltrak i 2019 lige godt 67.000 besøgende.

300 udstillere var på plads i 2019 i de seks haller i MCH Herning, der har arrangeret messen.

Tre af hallerne er fyldt med rideudstyr, hvor du kan finde alt til både hesten og rytteren uanset om du går efter de dyreste mærkevarer eller de gode tilbud.

To af de andre haller henvender sig til den professionelle del af branchen og har et bredt udvalg af staldinventar, trailere, foder etc.

Mange oplevelser på programmet

2020 er OL år. Hvilket årets tema ved Dansk Varmblods Hingstekåring bærer præg af.

Hingstekåringen i Herning skal prydes af den olympiske flamme, også i gallashowet, der har fået titlen: Let The Games Begin. Her kommer man i år til at se en heste-fortolkning af »Guldfireren«, synkronsvømning, 100 meter hækkeløb og meget mere, fortæller Showudvalget.

Foruden de mange hingste, der stiller til kåring, vises mange kårede hingste i dressur- og springklasser op til sværeste niveau.

Desuden er der traditionen tro også ungehestechampionat, landsfinale for Danmarks bedste femårs dressur- og springheste og faglige clinics på programmet for dagene i Herning.

Hest & Rytter finder sted i MCH Messecenter Herning i dagene 5.- 8. marts – alle dage fra klokken 9.  Se mere på www.hestogrytter.dk.

Læs også