Troldhede Mejeri udvider sine faciliteter

Det vestjyske Arla-mejeri Troldhede Mejeri udvider med ny produktionsmetode til Japan-favorit inden for oste

Der er lang vej fra Vestjylland til Japan. Ikke desto mindre er japanerne meget begejstrede for Castello Brie og Camembert fra Vestjylland.

Sådan har det været i flere år og derfor udvider Arla nu Troldhede Mejeri med en ny produktionsmetode, der sikrer at de langtidsholdbare oste virker endnu friskere og blødere, når de bliver pakket ud på den anden side af jorden.

- Selvom ostene er langtidsholdbare, så virker de meget friske og har en fantastisk konsistens. Det giver helt nye muligheder i produktionen af langtidsholdbar ost, siger Torben Pradsgaard, direktør for Troldhede Mejeri til Arlas nyhedsbrev.

Ombygningen af Troldhede Mejeri omfatter to nye modningslagre, en opgradering af personaleforhold, nyt osteriudstyr og nyt drænrum.

Det kræver omkring 50 millioner kroner at bygge om og kræver både ombygning i de eksisterende bygninger og en udvidelse med en ny bygning på omkring 1.000 kvadratmeter.

Læs også

Far bygger nyt for at fremtidssikre virksomheden til sønnike: Glade køer og glade medarbejdere giver en glad landmand
Små organismer med stor effekt: Levende gær i kvægfoder øger ydelsen
Gode råd til køernes fodring i varmen
Tre hjerter på Arlas økomælk
Grønrug skal afgræsses tæt
Dobbelt så meget græs