Nordjyske Laura er årets kvægbrugselev 2020

Med høj musik, guldkonfetti og stående bifald fra kongressens 2.200 deltagere blev Laura Meier Lassen kåret til årets elev. En titel der blev uddelt for første gang i kongressens historie.

For første gang i Kvægkongressens historie skulle årets elev findes blandt 27 kandidater, der var indstillet af arbejdsgivere og landbrugsskolerne.

Tre nominerede blev klappet op på scenen til Tina Turner-sangen »Simply the best«, hvorefter der blev vist en lille film af de tre nominerede.

De nominerede var Anja Kock, elev hos Anita og Niels Erik Maegaard, Ringe, Laura Meier Lassen, elev hos Per Hougaard, Døstrup ved Hobro samt Michael G. Nielsen, elev ved Uwe Matzen, Løgumkloster.

Med guldkonfetti dalende ned fra oven vandt Laura Merier Lassen titlen.

Under nomineringen lagde arbejdspladsen blandt andet stor vægt på Lauras store forståelse for produktionen, og at det var hende, som kom med ideer til en ombygning, ideer som de andre ikke havde tænkt på, og som i dag er blevet til et endeligt resultat.

Nordjyllands Landbrugsskole, hvor den nordjyske elev tager landmandsuddannelsen, fremhævede, at hun er teoretisk dygtig og formår at koble teori og praksis sammen.

- Vinderen er dygtig, en god medarbejder, udadvendt, ser muligheder og har en faglighed i top. Personen er ambitiøs og har en enorm viljestyrke, lød det fra juryens begrundelse.

Laura modtog et gavekort på 6.000 kroner samt en gokarttur for arbejdspladsen. På Andenpladsen kom Michael G. Nielsen, mens Anja Koch kom på tredjepladsen.

 

Læs også