Stolt, fransk fødevareindustri ændrer opskrifter efter stigende ægpriser
Verdens ægproduktion forventes at falde for første gang i en årrække efter at have været konstant stigende. I Frankrig er priserne steget mere end i andre lande efter et voldsomt fald i produktionen.

Produktionen af æg er faldet med otte procent i Frankrig, hvilket får priserne til at stige, og det franske køkken til at ændre i sine opskrifter. Foto: Pixabay
Den værste fugleinfluenzakrise nogensinde kombineret med de konstant stigende energi- og fodermokostninger har fået franske fødevarevirksomheder til at sænke produktionen eller ændre i sine opskrifter, skriver Reuters.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her