Valtra-forhandlere klar i Boxen til Agromek

De danske Valtra-forhandlere går sammen om en fælles stand på dette års Agromek i Herning. Her får besøgende mulighed for at komme tæt på de finske traktorer og tale med lokale forhandlere, uanset hvor i landet de kommer fra.

På standen vil man kunne møde forhandlerne Valtec Gravens, Valtec Skanderborg, Holmsland Maskinforretning, Midtdjurs Traktorlager, Agrotek, J. Dyhr, Rasmus Degn og Karl Mertz, der alle står klar til at tage imod gæsterne.

- Vi repræsenterer alle de finske traktorer, og det sender et stærkt signal, at vi som forhandlere står skulder ved skulder i Herning. Det viser kunderne, at der er et solidt serviceapparat bag Valtra i hele Danmark, siger Jan Garder, administrerende direktør hos Valtec og en af initiativtagerne bag samarbejdet.

- Tidligere har det varieret, om Valtra selv deltog som importør, eller om en af forhandlerne tog initiativ til at vise traktorerne frem. Nu står vi alle sammen, og det tror jeg på, er en stærk løsning. Vi glæder os til at være repræsenteret i Boxen, siger Mads Degn fra Rasmus Degn A/S.

Selvom den endelige maskinliste til standen endnu ikke er offentliggjort, er der store forventninger til, at den nye S-Serie – kendt som »The Boss« med op til 420 hk – vil have en central plads. Derudover vil Valtras vendbare TwinTrac-kabine og fabrikkens Unlimited-koncept, som tilbyder kundetilpassede traktorer, formentlig også blive fremhævet på standen.

Læs også