Mertz udvider programmet

Johs. Mertz A/S udvider nu produktpaletten med endnu en mekanisk maskine til ukrudtsbekæmpelse.

Treffler-striglerne kan fås i alle arbejdsbredder helt op til 27 meter.
Treffler-striglerne kan fås i alle arbejdsbredder helt op til 27 meter.

Det tyske mærke til ukrudtsstrigling, Treffler, der indtil nu er blevet solgt af Hollandske Manatmachine, får nu Johs. Mertz som dansk forhandler.

- Vi har længe ønsket at få udvidet vores produktsortiment med et anerkendt mærke indenfor mekanisk ukrudtsbekæmpelse og Treffler har stået øverst på ønskelisten, udtaler Kurt Ødegaard fra Johs Mertz, og fortsætter:

- Vi sælger i forvejen løsninger til de økologiske landmænd, så et unikt produkt mere som Treffler, passer som hånd i handsken.

- Udover, at Treffler-striglerne kan fås i alle arbejdsbredder helt op til 27 meter, er det, det helt unikke og patenterede fjedersystem, som fremhæves af kunder verden over. Det bevirker, at ukrudt ovenpå for eksempel en kartoffelkam får samme behandling og jorddækning, som ukrudt nede i kammen. Angrebsvinklen og dermed aggressiviteten indstilles ligeledes fra traktoren løbende, imens regulering af hastigheden, er med til at give den perfekte strigling og jorddækning, forklarer Ødegaard.

Udover strigler har Treffler netop introduceret TGA250-430 gennemskæringsstivtandshavren, der kan arbejde ekstremt præcist meget øverligt i jordlaget. Den kører på bogiehjulophæng og dermed opnås en meget præcis arbejdsdybde på helt ned til to cm og med gådefodstænder et overlap på otte cm. TGA kan fås med en række forskellige efterharver/valser, heriblandt den patenterede fjederstavpakkervalse, som både knuser stængler og samtidig holder valsen ren.

Johs. Mertz er i forvejen importør og forhandler af en række maskiner til det økologiske landbrug, herunder: Steketee-rensere og redskabsrammer, Vanhoucke-rækkebrændere, Rema-kartoffeloptrækkere og HoneyBee-traktor-monterede skårlæggerskæreborde.

Læs også

Manitou lancerer to nye teleskoplæssere
Teleskoplæsser udfordrer det traditionelle marked
11 nye vandingsmaskiner leveret
Danmarks første Fendt 314 FendtOne leveret
Geringhoff-skæreborde tilgængelig på MF-mejetærskere
Agromek drysser stjerner over produktnyheder