Dyk ned i vores øvrige 1358 artikler om maskiner

Sparer 24 liter diesel i timen

Det er AP-K ApS, der ejer Kimadan, der har udviklet en ny gyllemikser med 60 centimeter propel, som er en effektiv gyllemikser til det tunge arbejde med at røre gyllen op i tankene.

Deutz-Fahr til Nordjylland

De lysegrønne Deutz-Fahr-traktorer er på fremmarch i hele Danmark, men der er områder, hvor salgs- og serviceindsatsen kan intensiveres. Et af de områder har været Nordjylland, men nu er SR Agro & Last ApS fra Sindal blevet officiel forhandler og servicepartner for Deutz-Fahr, så det bliver der rådet bod på nu.

»Vi kan give kunderne det, de andre ikke har«

Special Maskiner A/S på Langeland har specialiseret sig i at løse kundens konkrete behov og er kendt for de særlige problemløsninger til de professionelle. I år kan virksomheden fejre 20 år.

Godt år for maskinstationerne, trods høj inflation

I dag holdt brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) årsmøde i Vingsted Hotel & Konferencecenter, hvor 200 medlemmer var mødt op til foreningens årsmøde og vidensdage, der blev afholdt torsdag og fredag. Medlemmer af DM&E Agro har været udfordret af høj inflation og dyrere maskiner i 2022.

Købte stort ind af udlejningsmaskiner

Ikke færre end 86 maskiner af mærkerne Manitou og Weycor blev bestilt, da maskinudlejningsfirmaet Zeppelin Rental forleden var på storindkøb hos Scantruck A/S.

Spritny T7-traktor fra New Holland landet i Danmark

På en pressemøde i dag lancerede New Holland deres nye T7.300 LWB, der er en ny model i T7-traktorserien. T7.300 LWB har lang akselafstand og er udstyret med en FPT Industrial-motor med en topydelse på 300 hk. Traktoren er forbedret på en række nyskabende område, blandt andet højere ydelser, mindre brændstofforbrug og samtidig har traktoren bibeholdt de kendte mål og manøvredygtighed, der kendetegner T7-serien.

Rotary Odense & Bimpel sikrer strøm til Kyiv

Ni John Deere/Kohler nødstrømsgeneratorer er indtil videre ankommet til Ukraines hovedstad. Rotary Odense står bag landsindsamling, der stadig er i gang.

Ny Deutz-Fahr-forhandler på Fyn

AgroFyn bliver Deutz-forhandler i tæt samarbejde med Brørup Traktor- & Maskincenter, som sælger og servicerer Deutz-Fahr i den sydlige del af Jylland og på Fyn.

Thy Maskinudlejning skifter Dino-flåden ud med tre nye modeller

Liftflåden hos Maskinudlejning er netop blevet opgraderet. Tre nye trailerlifte fra finske Dinolift står nu klar til kunderne.

Det handler om effektivitet hos Hundahl

Alle 67 medarbejdere er med til at effektivisere arbejdsgangene og dagligdagen i maskinforretningen. Ugentlig holdes ti minutters Lean-møder i afdelingerne i Thisted og Skive.

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.