To millioner traktorer produceret i Mannheim

John Deere kunne onsdag fejre en milepæl på deres store Mannheim-fabrik i Tyskland, da en John Deere 6R 250 rullede af båndet som traktor nummer to millioner.

John Deere-fabrikken i Mannheim, der er John Deeres største produktionssted udenfor Nordamerika og den største traktorfabrik i Tyskland, fejrede i denne uge produktionen af traktor nummer to millioner. En milepæn i Mannheim-fabrikkens historien, som producerer 40.000 traktorer om året og beskæftiger 3.300 medarbejdere.

Der er blevet produceret John Deere-traktorer siden 1956 i Mannheim. Fabrikken er ikke blot et produktionssted, men også et innovationscenter for mere end 250 ingeniører og andre udviklere, der arbejder på fremtidens traktorer. Blandt andet regner John Deere med at lancere de første fuldt autonome og batteridrevne traktorer i 2026.

I mere end 20 år har John Deere været markedsleder for traktorer i alle større vesteuropæiske lande. Den nuværende succes skyldes blandt andet flagskibet i Mannheim-produktionen, John Deere 6R 250. Det var også denne model, som blev nummer to millioner.

Læs også