Våde marker får nu indisk Claas Crop Tiger til Danmark

Ifølge Danish Agro Machinery så er introduktionen af Crop Tigeren en direkte konsekvens af den manglende vilje, der fra politisk side har været i forhold til at få oprenset vandløbene rundt omkring i Danmark.

Danish Agro Machinery præsenterer for første gang Claas Crop Tiger 30 Terra Trac på det danske marked.

Siden 1992 er der blevet produceret over 10.000 eksemplarer af Crop Tiger, som ifølge Danish Agro Machinery udmærker sig ved dens fremkommelighed under svære betingelser.

- Netop denne egenskab gør, at den indisk producerede maskine introduceres på det danske marked til høsten 2020. De store mængder nedbør henover vinteren har givet anløb til at indtænke flere alternativer til årets forestående høstsæson, lyder det fra firmaet.

Ifølge Danish Agro Machinery er introduktionen af Crop Tigeren desuden en direkte konsekvens af den manglende vilje, der fra politisk side har været i forhold til at få oprenset vandløbene rundt omkring i Danmark.

- I år vil vi se, hvordan Crop Tiger i Danmark håndterer de danske afgrødemængder og forskellige typer afgrøder. Derefter tager vi stilling til, om vi skal satse mere på dette produkt. Bliver Crop Tiger en succes i de danske marker, så vil vi klart udvikle en udgave i samarbejde med Claas, der er tilpasset endnu mere til danske forhold. For eksempel kan der udstyres en kabine og et Vario-skærebord, siger salgs- og produktchef Niels Stræde Danielsen.

aldo

Læs også