bannerPos

Våde marker får nu indisk Claas Crop Tiger til Danmark

De våde marker og den manglende vilje til at oprense vandløb medfører nu, at Danish Agro Machinery lancerer den indiske Claas Crop Tiger i Danmark. Foto: Danish Agro Machinery.
01-04-2020 08:56

Ifølge Danish Agro Machinery så er introduktionen af Crop Tigeren en direkte konsekvens af den manglende vilje, der fra politisk side har været i forhold til at få oprenset vandløbene rundt omkring i Danmark.

Danish Agro Machinery præsenterer for første gang Claas Crop Tiger 30 Terra Trac på det danske marked.

Siden 1992 er der blevet produceret over 10.000 eksemplarer af Crop Tiger, som ifølge Danish Agro Machinery udmærker sig ved dens fremkommelighed under svære betingelser.

- Netop denne egenskab gør, at den indisk producerede maskine introduceres på det danske marked til høsten 2020. De store mængder nedbør henover vinteren har givet anløb til at indtænke flere alternativer til årets forestående høstsæson, lyder det fra firmaet.

Ifølge Danish Agro Machinery er introduktionen af Crop Tigeren desuden en direkte konsekvens af den manglende vilje, der fra politisk side har været i forhold til at få oprenset vandløbene rundt omkring i Danmark.

- I år vil vi se, hvordan Crop Tiger i Danmark håndterer de danske afgrødemængder og forskellige typer afgrøder. Derefter tager vi stilling til, om vi skal satse mere på dette produkt. Bliver Crop Tiger en succes i de danske marker, så vil vi klart udvikle en udgave i samarbejde med Claas, der er tilpasset endnu mere til danske forhold. For eksempel kan der udstyres en kabine og et Vario-skærebord, siger salgs- og produktchef Niels Stræde Danielsen.

aldo

Ny måde at rapportere udtagning af prøver på

Svineproducenter og dyrlæger får nyt værktøj til at rapportere, når der udtages PRRS-prøver til viruspåvisning.

Byg en ekstra klimastald

Det er en god idé at have en nødplan i skuffen, hvis den afrikanske svinepest melder sin ankomst i Danmark eller Tyskland. Byg en klimastald og etabler nogle flere farestier, lyder rådet.

Samsø-landmænd vil stadig ikke kompensere for ikke-eksisterende udledning

Modsat meldinger i januar, så har regeringen ikke nedsat efterafgrødekrav på Samsø, som stadigvæk står til at kompensere for udledning fra produktion af fisk, som ikke finder sted. Samsø-landmænd kræver nu at blive fritaget for obligatoriske krav.

Vælg de rigtige aktier i en usikker fremtid

Det er ret så imponerende at kigge på graferne for de store aktie-index. Siden marts måned har vi oplevet et aktiemarked, der har revancheret nu mere end 60 procent af det, der blev tabt under coronakrisens begyndelse. Men investorerne er stadig usikre på fremtiden, og det er stadig farligt at ligge alt for disponeret i de cykliske aktier. Dog er der brancher og dermed aktier, der kan gøre det godt i den usikre fremtid, vi går i møde.

Det er nu, der skal ryddes op i roerne

Mange har allerede sprøjtet færdig i sukkerroerne, ellers er det i følge planteavlskonsulent nu, der skal sættes ind for de høje arter.

Med rådgiveren i marken

Jens Jakob Jensen fra HN Agro Consult gav tirsdag en status på de forskellige afgrøder.

- Det vigtigste er, at håndværket er i orden

Godt håndværk er for planteavlskonsulenterne hos HN Agro Consult den vigtigste grundsten uanset dyrkningsform.
Side 1 af 1848 (36958 artikler)Prev1234567184618471848Next