bannerPos

Kverneland tilbage til Toftlund

Med virkning fra 15. februar er Kverneland tilbage hos Dansk Maskincenter i Toftlund. Fra venstre salgschef Troels Pontoppidan Hansen, Kverneland, DMC-direktør Charlotte Villum, daglig leder Ivan Fisher og indehaver Henning Lund Andersen.
13-02-2020 10:00
Dansk Maskincenter udvider sit samarbejde med Kverneland-koncernen. Det betyder, at der i fremtiden også forhandles Kverneland-maskiner i Toftlund.

Med virkning fra 15. februar har Dansk Maskincenter (DMC) og Kverneland udvidet sit samarbejde. DMC står bag maskinforretninger i Jelling, Odder, Toftlund og Rimmerhus, hvor sidstnævnte siden 2009 har været Kverneland-forhandler i det vestjyske.

Men nu kommer sønderjyske Toftlund også med i folden, oplyser parterne.

- Med muligheden for at udvide vores rigtigt gode samarbejde med DMC i det sønderjyske får vi en god dækning af »landkortet« med fokus på nærhed til »kunden«, lyder det fra salgschef Troels Pontoppidan, Kverneland Group Danmark.

Han pointerer, at DMC har en meget professionel tilgang til firmaets kunder.

- Og med dem står vi med en partner, der giver vores fælles kunder en sikkerhed for den ypperste ekspertise i både service og salg, lyder det fra Kverneland-salgschefen.

Tilbage til Toftlund

Kverneland er allerede kendt i DMC-forretningen.

- Med Kverneland i vores Toftlund-afdeling har vi en rigtig god dækning af vores kunders behov, lyder det fra DMC-direktør Charlotte Villum.

Hun tilføjer, at Kverneland tidligere har været at finde i Toftlund-afdelingen, hvor mærket har været et stort aktiv.

- Og her forventer vi da en vis form for genkendelighed. Kverneland er måske mest kendt for deres kvalitetsplove, men i nyere tid har deres fokusering på især plantepleje sat dem på landkortet inden for sprøjter og gødningsspredere, pointerer direktøren.

Åbent hus 29. februar

Når DMC holder åbent hus i Toftlund den 29. februar, skydes samarbejdet i gang.

- Her udstiller vi blandt andet Kverneland-redskaber - og mon ikke vi er i handelshumør, slutter Charlotte Villum.

l-l

Nord-West noteringen stiger med to euro

Endnu en uge med stigning på svineprisfronten. Og de høje tal ser ud til at blive endnu højere i næste uge.

Nye kapitelstakster

Kapitelstaksterne for hvede og byg i 2019 er nu offentliggjort.

Vi er stærkere sammen end hver for sig

På Kvægkongres 2020 opfordrede formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg, Christian Lund, danske kvægproducenter til at imødegå fremtidens forandringer, som klimaændringer og nye forbrugermønstre, i fællesskab.

Dansk Energirådgivning justerer ejerskabskredsen frem mod fortsat vækst

Dansk Energinrådgivnings stifter Lars Waage Petersen, og Finance Zealand har solgt deres aktier i selskabet. Ny hovedaktionær er Jon Malthe-Bruun.

Würth Truck Lease introduceres i Danmark

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

Velkommen til Kvægkongres 2020

Mandag den 24. og tirsdag den 25. februar er der Kvægkongres i MCH Herning Kongrescenter. Et af årets temaer bliver klima.

Allerede for sent at bruge Galera i mange vinterrapsmarker

I de tidligst såede vinterrapsmarker er vinterrapsen allerede i knopstadiet og dermed så langt fremme i udviklingen, at Korvetto og Galera ikke længere kan anvendes til at bekæmpe ukrudt med, oplyser Annemette Pagter fra Velas.

Ukrudt og svampesygdomme stortrives lige nu

- Erfaringerne viser, at det næppe kan betale sig at behandle, førend vi har passeret midten af marts. Der skal en vis mængde lys til for at få optimal optagelse, understreger Hans Jørgen Bak fra AgriAdvice.

Det er klimarigtigt at fodre med rapsfrø, men er det muligt?

Et to-årigt forsøg skal kigge på mulighederne for at fodre med rapsfrø for at reducere mælkens klimaaftryk og producere sundere mælk.
Side 1 af 1777 (35524 artikler)Prev1234567177517761777Next