bannerPos

Kverneland tilbage til Toftlund

Med virkning fra 15. februar er Kverneland tilbage hos Dansk Maskincenter i Toftlund. Fra venstre salgschef Troels Pontoppidan Hansen, Kverneland, DMC-direktør Charlotte Villum, daglig leder Ivan Fisher og indehaver Henning Lund Andersen.
13-02-2020 10:00

Dansk Maskincenter udvider sit samarbejde med Kverneland-koncernen. Det betyder, at der i fremtiden også forhandles Kverneland-maskiner i Toftlund.

Med virkning fra 15. februar har Dansk Maskincenter (DMC) og Kverneland udvidet sit samarbejde. DMC står bag maskinforretninger i Jelling, Odder, Toftlund og Rimmerhus, hvor sidstnævnte siden 2009 har været Kverneland-forhandler i det vestjyske.

Men nu kommer sønderjyske Toftlund også med i folden, oplyser parterne.

- Med muligheden for at udvide vores rigtigt gode samarbejde med DMC i det sønderjyske får vi en god dækning af »landkortet« med fokus på nærhed til »kunden«, lyder det fra salgschef Troels Pontoppidan, Kverneland Group Danmark.

Han pointerer, at DMC har en meget professionel tilgang til firmaets kunder.

- Og med dem står vi med en partner, der giver vores fælles kunder en sikkerhed for den ypperste ekspertise i både service og salg, lyder det fra Kverneland-salgschefen.

Tilbage til Toftlund

Kverneland er allerede kendt i DMC-forretningen.

- Med Kverneland i vores Toftlund-afdeling har vi en rigtig god dækning af vores kunders behov, lyder det fra DMC-direktør Charlotte Villum.

Hun tilføjer, at Kverneland tidligere har været at finde i Toftlund-afdelingen, hvor mærket har været et stort aktiv.

- Og her forventer vi da en vis form for genkendelighed. Kverneland er måske mest kendt for deres kvalitetsplove, men i nyere tid har deres fokusering på især plantepleje sat dem på landkortet inden for sprøjter og gødningsspredere, pointerer direktøren.

Åbent hus 29. februar

Når DMC holder åbent hus i Toftlund den 29. februar, skydes samarbejdet i gang.

- Her udstiller vi blandt andet Kverneland-redskaber - og mon ikke vi er i handelshumør, slutter Charlotte Villum.

l-l

Landbrugsstyrelsen forlænger ansøgningsrunden

Landbrugsstyrelsen forlænger årets ansøgningsrunden indtil den 1. maj. Det sker som følge af COVID-19, oplyser styrelsen.

Danske jordbrugeres konkurrenceevne forbedret i 2019

Sammenlignet med Tyskland, Holland, Storbritannien og Polen havde Danmark den største stigning i bytteforholdet i 2019, viser tal fra Danmarks Statistik.

Én dårlig diegivningsperiode behøver ikke at blive til flere

Nogle farestaldspassere har den opfattelse, at en so der ligger lavt i antal egen-fravænnende grise ved det seneste kuld, ikke kan komme op i et højere niveau igen for de næste kuld. Men det er langt fra tilfældet. Det forklarer SvineRådgivningen nærmere om i deres seneste nyhedsbrev.

Prioriter kartoflerne

Kartoflers vækst- og udbyttepotentiale øges ved, at de lægges tidligt. Planterådgiver anbefaler derfor, at det netop i denne uge prioriteres at vurdere, hvornår arealerne er tjenlige til at færdes på, så kartoflerne kan komme i jorden.

Regeringen vil hjælpe større slagterier med øget fleksibilitet

Større slagterier kan i de kommende måneder få brug for at producere på skæve tidspunkter med kort varsel. Derfor giver Miljøminister Lea Wermelin nu Miljøstyrelsen mulighed for at hastebehandle ansøgninger.

Den laveste oliepris i 17 år

Der er endnu ikke udsigt til, at Rusland og Saudi Arabien vil stoppe deres oliekrig. Der er heller ikke udsigt til, at efterspørgslen efter olie vil komme tilbage til normalen lige foreløbigt. Fly står på jorden, biler kører ikke og fabrikker er lukket ned. Derfor er der heller ikke tegn til, at olieprisen skal komme op lige foreløbigt. Samtidig kan olieprisen dog heller ikke falde meget mere.

Grundvandsforening rækker hånden ud mod L&F

Hos Foreningen For Bæredygtig Grundvandsbeskyttelse er håbet, at Landbrug & Fødevarer nu, efter at Axelborg har opgivet sin BNBO-sag mod Egedal Kommune, i stedet vil kaste sig ind i en fælles kamp mod statens indsatsplaner.
Side 1 af 1808 (36151 artikler)Prev1234567180618071808Next