Lærling fik legat

Landbrugsmaskinmekaniker Daniel Høll Pedersen, Dansk Maskincenter Jelling, fik tirsdag formiddag overraskt Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat.

- Det er altid dejligt at komme på besøg i en medlemsforretning, hvor der er styr på tingene – ikke mindst når det drejer sig om uddannelse af vores lærlinge. Hvis vi ikke selv uddanner vores montører, vil det i løbet af meget kort tid se meget anderledes ud både for vores kunder og ikke mindst for den enkelte maskinforretning, sagde formanden for Dansk Maskinhandlerforening, Jens-Aage Jensen, i forbindelse med overrakkelsen.

- Kære Daniel. Du har gennem hele din uddannelse vist stor flid og engagement omkring dit arbejde. Du har altid sat en ære i at udføre dit arbejde perfekt, og du står ikke tilbage, når der skal ydes en ekstra indsats. På det personlige plan er du positiv, du har et godt humør og er velafbalanceret. Du tænker altid positivt om andre, og derfor er du vellidt blandt dine kollegaer. Derudover har du gennemført sidste del af din uddannelse i en ekspert klasse og sluttet af med et flot 10 tal i din svendeprøve, sagde han.

Dansk Maskinhandlerforenings Jubilæumsfond uddeler i år 5 legater til unge mennesker, som har udmærket sig både på det faglige niveau og på det personlige plan. Hver legatmodtager får udover æren og et diplom 5.000 skattefrie kroner.

Læs også