bannerPos

MF eXperience Touren rammer Danmark i dag

Bygholm Landbrugsskole danner rammen, når MF eXperience Tour nu rammer Danmark og kører onsdag, torsdag og fredag. Arrangementet er forbeholdt landmænd, der har tilmeldt sig via deres lokale MF-forhandler.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
04-09-2019 06:31
Få en unik og personlig MF-oplevelse i maskiner fra det seneste Massey Ferguson full-line-program onsdag, torsdag og fredag på Bygholm. Men husk tilmelding til din lokale forhandler.

Den har gået sin sejrsgang op gennem Europa siden tour-starten i italienske Treviso i april. Og i dag rammer MF eXperience Tour så Danmark, hvor Bygholm Landbrugsskole danner rammen om den store maskindemonstration.

Og det bliver både stort og personligt på én gang, forsikrer arrangørerne fra Agco-koncernen, der ejer Massey Ferguson. 

- Hovedformålet for gæsterne er at sætte sig ind i maskinerne og selv aktivt afprøve Massey Ferguson full-line produktserien, som indeholder otte forskellige traktorserier, MF-modeller til materialehåndtering samt de nyeste pressere, vendere, river og på visse lokationer også de imponerende MF Ideal-mejetærskere, understreges det.

- Vi kommer til at køre med cirka 20 kørende enheder. Og vi forventer, at vi får 250 besøgende over de kommende tre dage. Det er en mindre skare af landmænd, som får en helt speciel oplevelse, siger Jørgen Sørensen, sales manager hos MF Danmark.

Helt tæt på virkeligheden

Fra MF’s side understreges det, at messer og udstillinger stadig er vigtige – men de opfylder ikke altid kundernes ønsker, tilføjes det også.

- På disse indendørs arrangementer hører vi igen og igen landmændene sige, at de ønsker at teste vores maskiner i marken – på deres egen gård og under deres egne forhold, lyder det fra Francesco Quaranta, der er vicepræsident i salgsafdelingen hos MF i Europa.

På den baggrund har man udviklet »MF eXperience Tour«, hvor man i sæsonen vil kunne byde velkommen til 6.000 kunder på 25 forskellige europæiske lokationer over 75 tour-dage, hvor der hver uge flyttes fra den ene by til den næste.

Alt kan prøves i praksis

Et område til kørsel med maskinerne på 3,5 hektar, et 180m2 udstillingsområde samt 25 MF eXperts-specialister vil sikre en meget personlig og unik kundeoplevelse for landmændene, understreges det.

- Vi kan køre under alle forhold. Altså også hvis det skulle regne lidt de kommende dage på Bygholm, vurderer Jørgen Sørensen. Han understreger, at hele MF-produktprogrammet er med i alle modeller og i forskellige variationer. Og at man kommer til at kunne prøve det hele i praksis.

- Vi viser hele paletten, og som landmand kommer man helt rundt om vores brede program. Det bliver en unik oplevelse, forsikrer Jørgen Sørensen.

Der vil også være mulighed for at se præsentationer fra partnere, blandt andet Agco Parts, Agco Finance, MF Smart Farming powered by Fuse og Trelleborg dæk.

jll@effektivtlandbrug.dk
telefon 63 38 25 48

Kun for tilmeldte – du kan nå det endnu

Ønsker man at komme med på MF eXperience Tour Danmark på Bygholm onsdag, torsdag eller fredag, skal man henvende sig til sin lokale MF-forhandler.

Arrangementet er således forbeholdt tilmeldte landmænd, understreger arrangørerne.

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next