bannerPos

MF eXperience Touren rammer Danmark i dag

Bygholm Landbrugsskole danner rammen, når MF eXperience Tour nu rammer Danmark og kører onsdag, torsdag og fredag. Arrangementet er forbeholdt landmænd, der har tilmeldt sig via deres lokale MF-forhandler.

AF: JACOB LUND-LARSEN

CHEFREDAKTØR
04-09-2019 06:31
Få en unik og personlig MF-oplevelse i maskiner fra det seneste Massey Ferguson full-line-program onsdag, torsdag og fredag på Bygholm. Men husk tilmelding til din lokale forhandler.

Den har gået sin sejrsgang op gennem Europa siden tour-starten i italienske Treviso i april. Og i dag rammer MF eXperience Tour så Danmark, hvor Bygholm Landbrugsskole danner rammen om den store maskindemonstration.

Og det bliver både stort og personligt på én gang, forsikrer arrangørerne fra Agco-koncernen, der ejer Massey Ferguson. 

- Hovedformålet for gæsterne er at sætte sig ind i maskinerne og selv aktivt afprøve Massey Ferguson full-line produktserien, som indeholder otte forskellige traktorserier, MF-modeller til materialehåndtering samt de nyeste pressere, vendere, river og på visse lokationer også de imponerende MF Ideal-mejetærskere, understreges det.

- Vi kommer til at køre med cirka 20 kørende enheder. Og vi forventer, at vi får 250 besøgende over de kommende tre dage. Det er en mindre skare af landmænd, som får en helt speciel oplevelse, siger Jørgen Sørensen, sales manager hos MF Danmark.

Helt tæt på virkeligheden

Fra MF’s side understreges det, at messer og udstillinger stadig er vigtige – men de opfylder ikke altid kundernes ønsker, tilføjes det også.

- På disse indendørs arrangementer hører vi igen og igen landmændene sige, at de ønsker at teste vores maskiner i marken – på deres egen gård og under deres egne forhold, lyder det fra Francesco Quaranta, der er vicepræsident i salgsafdelingen hos MF i Europa.

På den baggrund har man udviklet »MF eXperience Tour«, hvor man i sæsonen vil kunne byde velkommen til 6.000 kunder på 25 forskellige europæiske lokationer over 75 tour-dage, hvor der hver uge flyttes fra den ene by til den næste.

Alt kan prøves i praksis

Et område til kørsel med maskinerne på 3,5 hektar, et 180m2 udstillingsområde samt 25 MF eXperts-specialister vil sikre en meget personlig og unik kundeoplevelse for landmændene, understreges det.

- Vi kan køre under alle forhold. Altså også hvis det skulle regne lidt de kommende dage på Bygholm, vurderer Jørgen Sørensen. Han understreger, at hele MF-produktprogrammet er med i alle modeller og i forskellige variationer. Og at man kommer til at kunne prøve det hele i praksis.

- Vi viser hele paletten, og som landmand kommer man helt rundt om vores brede program. Det bliver en unik oplevelse, forsikrer Jørgen Sørensen.

Der vil også være mulighed for at se præsentationer fra partnere, blandt andet Agco Parts, Agco Finance, MF Smart Farming powered by Fuse og Trelleborg dæk.

jll@effektivtlandbrug.dk
telefon 63 38 25 48

Kun for tilmeldte – du kan nå det endnu

Ønsker man at komme med på MF eXperience Tour Danmark på Bygholm onsdag, torsdag eller fredag, skal man henvende sig til sin lokale MF-forhandler.

Arrangementet er således forbeholdt tilmeldte landmænd, understreger arrangørerne.

CNH-chefer sender klima-stikpille til branchekolleger

New Holland lancerer en metan-drevet T6-model. Den reducerer partikelforurening og sparer kloden for CO2-udledning. Også landmanden sparer, lover producenten.

Foderet er i fokus på Fenstengaard

Holdningen er klar hos Fenstengaard Opformering. Det kræver kvalitetsfoder at sikre avlsdyr af topkvalitet. Derfor går familien Kreutzfeldt ikke på kompromis i råvarevalg og optimeringer.

Globale producenter dikterer strukturen

Alle europæiske maskinhandlere oplever konsekvenserne af de store producenters globale strategier for salgsleddet. - Branchen tilpasser sig og bevarer overraskende nok samme antal udsalgssteder, lyder det fra branchedirektør.

Helms viser McHale frem

Jakob Helms fra Helms TMT Centret viser gode nyheder frem fra McHale på dette års Agritechnica

Strukturskader kan undgås

Adfærd i marken og kørsel på især våd jord skal ændres, hvis ikke jordens frugtbarhed og vandledningsevne skal forringes yderligere.

L&F forsøger sig med et nyt løsningsforslag

L&F-formand, Martin Merrild, foreslår rentefrie lån til at lette på tabet.

Nyvalgte fra rød og blå så på grøn biodiesel

De to nyvalgte folketingsmedlemmer, Mona Juul (C) og Malte Larsen (S) fik ny, grøn og bæredygtig inspiration med hjem, da de sammen med administrerende L&F-direktør Anne Arhnung i går lagde vejen forbi Dakas biodieselsfabrik EcoMotion i Løsning nær Hedensted.

Miljøkrav fra oven skaber god innovation

Allan Helms fra Helms TMT Centret mener, at miljøkrav er med til at skabe god innovation. Og som manager for Schäffer forklarer han, at maskinfabrikanten er helt i top med at skabe gode og bæredygtige løsninger.

På med solbrillen hos Valtra

Smartfarming er det nye sort hos Valtra ved Agritechnica. Og Arne Spejlborg guider igennem de smarte nye tiltag.

Prognose: Kina vil importere endnu mere svinekød

Der er ikke udsigt til, at den kinesiske appetit på udenlandsk svinekød bliver mindre efter nytår. Tværtimod, hvis man skal tro en prognose fra den hollandske storbank, Rabobank.
Side 1 af 1688 (33755 artikler)Prev1234567168616871688Next