bannerPos

MF eXperience Touren rammer Danmark i dag

Bygholm Landbrugsskole danner rammen, når MF eXperience Tour nu rammer Danmark og kører onsdag, torsdag og fredag. Arrangementet er forbeholdt landmænd, der har tilmeldt sig via deres lokale MF-forhandler.

Jacob Lund-Larsen

Chefredaktør
04-09-2019 06:31
Få en unik og personlig MF-oplevelse i maskiner fra det seneste Massey Ferguson full-line-program onsdag, torsdag og fredag på Bygholm. Men husk tilmelding til din lokale forhandler.

Den har gået sin sejrsgang op gennem Europa siden tour-starten i italienske Treviso i april. Og i dag rammer MF eXperience Tour så Danmark, hvor Bygholm Landbrugsskole danner rammen om den store maskindemonstration.

Og det bliver både stort og personligt på én gang, forsikrer arrangørerne fra Agco-koncernen, der ejer Massey Ferguson. 

- Hovedformålet for gæsterne er at sætte sig ind i maskinerne og selv aktivt afprøve Massey Ferguson full-line produktserien, som indeholder otte forskellige traktorserier, MF-modeller til materialehåndtering samt de nyeste pressere, vendere, river og på visse lokationer også de imponerende MF Ideal-mejetærskere, understreges det.

- Vi kommer til at køre med cirka 20 kørende enheder. Og vi forventer, at vi får 250 besøgende over de kommende tre dage. Det er en mindre skare af landmænd, som får en helt speciel oplevelse, siger Jørgen Sørensen, sales manager hos MF Danmark.

Helt tæt på virkeligheden

Fra MF’s side understreges det, at messer og udstillinger stadig er vigtige – men de opfylder ikke altid kundernes ønsker, tilføjes det også.

- På disse indendørs arrangementer hører vi igen og igen landmændene sige, at de ønsker at teste vores maskiner i marken – på deres egen gård og under deres egne forhold, lyder det fra Francesco Quaranta, der er vicepræsident i salgsafdelingen hos MF i Europa.

På den baggrund har man udviklet »MF eXperience Tour«, hvor man i sæsonen vil kunne byde velkommen til 6.000 kunder på 25 forskellige europæiske lokationer over 75 tour-dage, hvor der hver uge flyttes fra den ene by til den næste.

Alt kan prøves i praksis

Et område til kørsel med maskinerne på 3,5 hektar, et 180m2 udstillingsområde samt 25 MF eXperts-specialister vil sikre en meget personlig og unik kundeoplevelse for landmændene, understreges det.

- Vi kan køre under alle forhold. Altså også hvis det skulle regne lidt de kommende dage på Bygholm, vurderer Jørgen Sørensen. Han understreger, at hele MF-produktprogrammet er med i alle modeller og i forskellige variationer. Og at man kommer til at kunne prøve det hele i praksis.

- Vi viser hele paletten, og som landmand kommer man helt rundt om vores brede program. Det bliver en unik oplevelse, forsikrer Jørgen Sørensen.

Der vil også være mulighed for at se præsentationer fra partnere, blandt andet Agco Parts, Agco Finance, MF Smart Farming powered by Fuse og Trelleborg dæk.

jll@effektivtlandbrug.dk
telefon 63 38 25 48

Kun for tilmeldte – du kan nå det endnu

Ønsker man at komme med på MF eXperience Tour Danmark på Bygholm onsdag, torsdag eller fredag, skal man henvende sig til sin lokale MF-forhandler.

Arrangementet er således forbeholdt tilmeldte landmænd, understreger arrangørerne.

Lille ko har mange store fordele

Selvom jerseykoen er en lille ko, er den stor rundt omkring i verden. Og hvis det står til Dansk Jersey bliver den, grundet sine resultater, endnu større de kommende år.

L&F beder minister om alternativer til efterafgrøder

I et brev til fødevareminister Mogens Jensen (S) beder Landbrug & Fødevarer om flere virkemidler til at opfylde miljøkravene.

Sprøjtning af pløjefri vinterraps i efteråret

Især sent såede og pløjefri vinterrapsmarker skal hjælpes bedst muligt mod rapsjordlopper og spildkorn, lyder det fra FRDK.

Stor optimisme op til årets sukkerroe-kampagne

Prøvetagninger tyder på, at årets sukkerroehøst kan blive rigtig god. Ses van der Have afholdt torsdag marktræf i samarbejde med Nordic Sugar og Bayer på Holgershaab ved Nørre Vedby på Nordfalster.

Tidlig etablering af vintersæd øger behovet for ukrudtsbeskyttelse

Ved senere ukrudtsbekæmpelse skal dosisen hæves for at opnå en tilsvarende effekt, påpeger Patriotisk Selskab. Der må aldrig behandles med prosulfocarb på tør sort jord inden fremspiringen.

ØL: - Vi skal levere på samfundets behov

Vandselskaberne er ligesom den brede befolkning ikke i tvivl om, at de vil have rent vand, og det vil blandt andet sige: Vand fri for alle rester fra landbrugets forbrug af syntetiske pesticider. Det samme gælder i vores mad. Vores kampagne er i det lys et debatindlæg, som kobler borgernes ønske om rent drikkevand med, at de aktivt kan vælge økologi.
Side 1 af 1632 (32632 artikler)Prev1234567163016311632Next