bannerPos

New Holland og Maschio Gaspardo i tæt samarbejde

Maschio Gaspardo skal nu producere udvalgte tallerkenharve-og undergrundsløsner-modeller for New Holland. De blå modeller vil blive solgt under New Hollands navn, og de vil udelukkende kunne fås hos mærkets forhandlere.
28-10-2020 16:24

New Holland udvider sit sortiment af redskaber til jordbehandling med en ny partneraftale med Maschio Gaspardo.

New Holland Agriculture har underskrevet en leveringsaftale med Maschio Gaspardo, en førende producent af landbrugsredskaber til jordbehandling, såning og plantning, gødskning, afgrødebeskyttelse, pleje af greens samt håndtering af hø og halm.

I aftalens løbetid vil Maschio Gaspardo producere udvalgte tallerkenharve-og undergrundsløsner-modeller for New Holland. De blå modeller vil blive solgt under New Hollands navn, og de vil udelukkende kunne fås hos mærkets forhandlere.

- Vi er begejstrede for vores nye partnerskab med Maschio Gaspardo. Hos New Holland arbejder vi konstant på at forbedre og udvide vores sortiment for at forsyne vores landbrugskunder verden over med innovative og komplette løsninger til deres behov. I Maschio Gaspardo har vi fundet en partner, der har lang erfaring og en førende position på sit område. Med denne aftale forsyner vi vores kunder med dennes virksomheds kvalitetsprodukter og udvider yderligere udvalget af redskaber, der kan opfylde kundernes krav til jordbehandling med udstyr i høj kvalitet, siger Carlo Lambro, Brand President hos New Holland Agriculture.

Lancering i starten af 2021

- Maschio Gaspardo har allerede et konsolideret OEM-leveringspartnerskab med New Holland. Vi er stolte af dette nye og ambitiøse projekt, da det også bekræfter de høje kvalitetsstandarder, som Maschio Gaspardo har opnået for sine produkter og den tilbudte kundeservice. Det er endnu en vigtig byggesten for vores vækst, påpeger Mirco Maschio, leder af Maschio Gaspardo Group, og fortsætter:

- I sæsonen 2021 lancerer New Holland de første produkter, der skal leveres i løbet af kontraktens løbetid, de kompakte tallerkenharver SDM og SDH og undergrundsløsnerne SUM og SUH. Den nye produktlinje vil tilbyde modeller, der er perfekte til New Hollands traktorserier fra T5-seriens universaltraktorer og op til 300-hk T7 Heavy Duty, slutter han.

De nye produkter vil blive lanceret i europæiske hovedmarkeder i Østrig, Belgien, Danmark, Tyskland, Irland, Holland, Polen, Portugal, Sverige, Spanien og Storbritannien. New Holland vil præsentere de nye redskaber senere på året.

pj

Ny bugseret stubharve fra Pöttinger

De nye Terria-stubharver leveres i en fire og seks meters version og som tre- eller fire-bullet modeller. Arbejdsdybder fra 5 til 35 centimeter.

Vil gøre Danmark til stormagt for plantebaserede fødevarer

Tænketanken Frej lancerede i sidste måned sammen med L&F og Dansk Vegetarisk Forening en ny strategi, som skal løfte plantebaserede fødevarer op på siden af kød- og mejerisektoren herhjemme. Håbet fra Frej er, at politikerne griber udspillet i de kommende politiske forhandlinger om klimahandlingsplaner for landbruget.

Ny Pöttinger såmaskine med fronttank

De pneumatiske Aerosem-såmaskiner fra Pöttinger er netop blevet lanceret i fire og fem meters arbejdsbredder i en sammenklappelig version med fronttank.

Forberedelserne til god etablering af frøgræs begynder allerede nu

For at opnå en god etablering af udlægget i vårsæd skal der være er fokus på, at frøet placeres i den korrekte dybde på fast og fugtig bund. Det stiller krav til såbed og maskiner.

Etableringsplan for vårsæd i våd lerjord

Med risiko for endnu et vådt forår vil det allerede nu være en fordel at have tænkt eventuelle etableringsmetoder igennem, så man er klar til at give vårsæden de bedst mulige startbetingelser.

Spørgsmål fra LDM og utilfredse andelshavere er allerede behandlet

Arla-advokat fastslår, at »en række spørgsmål«, som LDM og utilfredse andelshavere stiller til selskabet i en begæring, allerede er blevet behandlet »grundigt og fyldestgørende«.

EU-Kommissær vil begrænse transport af dyr

EU's landbrugskommissær vil begrænse transport af dyr, men det vil ikke gå ud over dansk landbrug, siger han. Den melding beroliger ikke Venstres Asger Christensen.

Er prisen for sojabønner for høj?

Forklaringen på to uger med voldsomt skuffende eksporttal for sojabønner skal vi formentlig finde i det simple faktum, at sojaprisen er gået næsten historisk op på det seneste, og at importører af soja – herunder især Kina – nu har trukket sig, fordi priserne ganske enkelt er for høje.

Efterspørgslen efter soja skuffer igen

Mandag kunne jeg rapportere om en skuffende eksport af sojabønner ud af USA. Den skuffende eksport af amerikanske sojabønner fortsætter ifølge nye tal fra det amerikanske landbrugsministerium.
Side 1 af 1990 (39795 artikler)Prev1234567198819891990Next