Navnestof til LO11-2022 side 8

Fra formand Kølster
til forperson Køster

Louise Køster er på generalforsamlingen i Økologisk Landsforening valgt som foreningens nye forperson, og hun afløser Per Kølster, som har valgt at træde tilbage efter ni år som formand.

For første gang i Økologisk Landsforenings 41-årige historie var der hele fire kandidater, som kæmpede om frontposten på foreningens generalforsamling, der fandt sted i Horsens.

Her blev det altså Louise Køster, direktør og indehaver af Rabarbergården i Vejby i Nordsjælland, som løb med sejren og et flertal af stemmerne.

1512-11-22-oe (OBS: Billedtekst skal med)

 

 

Danish Agro-formand
er blevet genvalgt

Jørgen H. Mikkelsen fra Bakkegården ved Herfølge er på et konstituerende bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen i Danish Agro blevet genvalgt som bestyrelsesformand. Hans Bonde Hansen fra Nørre Alslev på Falster og Hans Damgaard fra Hejls i Sønderjylland blev ligeledes genvalgt som næstformænd.

Niels Jørgen Bønløkke, Brabrand, ønskede til gengæld ikke genvalg, og han blev afløst af Christian Pries Andersen, Odder, valgt som repræsentant for region Midtjylland i Danish Agros bestyrelse.

Bestyrelsesmedlemmerne Søren Smalbro, region Nordjylland, og Søren Dyssemark, region Fyn, var også på valg, og de blev begge genvalgt.

Foto: 12-15-oe

 

JCB Nicolaisen & Larsen
med to nye ansigter

Martin Bay Olsen og Kitt Jensen er blevet ansat hos JCB Nicolaisen & Larsen i Ringsted.

Martin Bay Olsen skal fungere som JCB-sælger i Øst- og Nordsjælland, mens Kitt Jensen, der kommer fra udlejningsbranchen, er ansat som key account manager.

1511-11-22-oe

 

VKST Planteavl med
ny juniorkonsulent

Søren Andersen er ansat som juniorkonsulent i VKST Planteavl i Sorø, hvor han skal arbejde med planteavlsrådgivning i alle former for salgsafgrøder og med hovedvægt på frøavl, præcisionsjordbrug og DBII Tjek.

Søren Andersen er 24 år og er uddannet jordbrugsteknolog med bachelor i jordbrugsvirksomhed. Han har stor interesse for frødyrkning og driver også et fritidslandbrug på 30 hektar.

1515-11-22-oe

 

Nederst i en ramme (hvis plads)

Navnestof i LandbrugØst

Vi bringer gerne relevant navnestof i avisens spalter, og i forbindelse med for eksempel nyansættelser eller fratrædelser i firmaet, jubilæer eller runde fødselsdage er man meget velkommen til at sende en kort tekst og portrætfoto til redaktion@landbrugoest.dk.

Læs også