Agrovi-direktør fejret med højt humør

Der var både sjove taler og sjove gaver til Agrovi-direktøren Niels Peter Ravnsborg, der for nylig havde 25-års jubilæumsreception i Hillerød.

VKST-formanden Torben Hansen (i midten) var blandt de mange gæster, der lykønskede Niels Peter Ravnsborg. De to står her sammen med Lars Jonsson, formand for Nordsjællands Landboforening (til venstre). Foto: Kirsten Dall Dinesen Der var et stort rykind til Niels Peter Ravnsborgs jubilæumsreception i Hillerød for nylig. Foto: Kirsten Dall Dinesen

Agrovis direktør, Niels Peter Ravnsborg, er god til at skabe relationer, og det kom også til udtryk, da han for nylig kunne fejre 25-års jubilæum med en reception i Agrovis domicil i Hillerød.

Her mødte mange gæster således op for at lykønske Niels Peter Ravnsborg, der ikke alene fik massevis af gaver, men også fik mange flotte ord med på vejen.

Både gaver og taler bragte også flere smil på læberne.

Lars Jonsson, formanden for Nordsjællands Landboforening, der står bag Agrovi, var naturligvis blandt talerne, og hans gave til Niels Peter Ravnsborg var et John Deere-puslespil, måske som tegn på at Agrovi-direktøren samler brikkerne.

Visionær jordbonde-rebel

Niels Peter Ravnsborg blev i talerne generelt rost for at være idérig, inspirerende og visionær og blev også kaldt »jordbonde-rebel«.

Tre af Agrovis planteavlskonsulenter, som alle havde været der i 20 år og nærmest er »vokset op« sammen med Niels Peter Ravnsborg holdt også en rigtig fin tale – én fortalte om bondemanden Niels Peter, én om kollegaen/chefen Niels Peter og den sidste om mennesket Niels Peter.

De var alle enige om, at Niels Peter Ravnsborg er et fantastisk menneske, der bakker op og giver plads.

Læs også